Ето какво се случи днес /рано сутринта/:Както винаги, колата може да не е идеално чиста, но си е редовно сервизирана - есента смених изцяло антифриза и т. н.Вчера и днес, като стегна големия студ, колата пали нормално - никакъв проблем, но първите няколко километра - никакво парно, двигателят загрява повече от нормалното за зимата, но парно - никакво. Вчера след тези първи 5-6 км излезе малко пушек, пара и парното тръгна, никакви проблеми. Днес, за разнообразие /явно е било по-студено през нощта/ точно на кръстовището на К. Величков и Сливница, се чу глухо ’бум’, цялото купе стана във вода, мп3-плейърът ми също, маркучите към парното в купето изпуснаха, всичко стана пара и пушек, а аз бързах за работа... Отидох до първата бензиностанция, която намерих, сложих допълнително антифриз, но при по-рязко натискане на газта, маркучът продължава да капе и довечера ще трябва да се боря по някакъв начин да го запуша
Естествено, най-големият ми проблем си остава водата в купето - кой знае какви чудеса ще трябва да извърша, за да я извадя...

Коментар