Много неприятно... пожелавам ти да се въстановиш по-бързо и да не се налага втора операция!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Един ден в болницата -> Вече мога да карам
Collapse
X
-
||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
-
Аз па се чудих на кой е тоя номер, дето го немам....Дофтора одеве вика - много беше голяма кистата , да знаеш. Викам - абе аз за малка нема да си губа времето бе, ше си я резна сам...Сега днеска ме боли малко, даже тази ввечер ще заспя без да съм пил аналгин. След 10-на дни ми свалят конците, доФторчето каза че всичко изглежда наред.
Коментар
-
Oги кофти преживяване Важното е, че всичко е минало ОК и сега си пушка. Абе не Ви ли е страх да ви режат, аз направо ще припадна само при мисълта"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
Имам 4-5 операции, всички леки, амбулаторни, в съзнание, с местна упойка, за всичките съм си виновен аз. А един път съм си вадил и рамо, но някак се намести само, докато чаках да ме трупясат с упойка, за да ми го наместят. Казаха ми, че такова нещо били виждали само по филмите. Та по време на тези операции се наслушах на доста простотии, разбрах че за лекарите е нещо обичайно да си разказват мръсни вицове, да стряскат пациента и дори да пушат по време на операция. Последната ми беше на възпалено сухожилие на дясната ръка. Лекарят като ме видя, ми каза: "Винаги предупреждавам да се сменят ръцете, ама вие не - само с дясната."Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
tyson написа:Oги кофти преживяване Важното е, че всичко е минало ОК и сега си пушка. Абе не Ви ли е страх да ви режат, аз направо ще припадна само при мисълта
Коментар
-
Humppa
Скорошно оздравяване!!А с болката не трябва ли да е обратно? Като я очакваш да не ти прави толко ва голямо впечатление? Аз винаги питам "Ще боли ли?" За да се подготвя психически за болка, и след това не ме боли (почти).
Коментар
-
Humppa
Я да те питам, боли ли те гръбнака там, където ти шибнаха 2-те упойки?Мен ме боля поне 1-2 години между прешлените, когато се претоварвах с тежка физическа работа...
Коментар
-
Значи тоя като вкарва упойката, много гадно ме болеше, се едно съм се секнал. После леко намаля. Сега два дни ме болеше, но не биих казал силно, и само като се разстягам в тази област. Тази вечер почти не усещам болка там, но наистина има нещо, като че ли съм секнат ...Абе не помня кой преди операцията ми каза - "най-гадно в тая операция е упойката в гръбнака. Много боли.... "
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар