Жителка на Полша е подала иск срещу египетски хотел заради забременяването на 13-годишната си дъщеря, която забременяла при плуване в басейна, предаде The Daily Mail. Магдалена Квятковска смята, че момичето е могло да зачене, докато се е къпело в басейна на хотела, където във водата е имало "случайна сперма".Полякинята смята да получи обезщетение от египетската страна, като размера на компенсациите не се съобщава. "Жената е съвършено убедена, че дъщеря й не се е срещала с момчета, докато е била в Египет. Тя твърдо възнамерява да даде ход на делото", заявява източник от туристическите кръгове. В полската служба по надзор над туристическата дейност потвърждават, че подобна жалба наистина е подадена при тях. http://info.rozali.com/novini/p10705.html
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Момиче забременяло по случайност в басейна на хотел
Collapse
X
-
Хахха баси найвната майка!!||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Абе мене ми се струва че тая новина е малко стара преди около един месец я четох в един саит!Та относно .... съм горе долу съгласен със wazmo .Иначе това е напълно невъзможно ! Yellow_Flash_Colorz_PDT_05Мерцедеси Мерцедеси За Метреси И Принцеси..Шевролети Кабриолети Всичките Със Джанти Лети..Фаровете Са Ксенон...Музиката CD-ROM,Телевизор във колата те тава ми е мечтата
Коментар
-
marea_3731 написа:Иначе това е напълно невъзможно ! Yellow_Flash_Colorz_PDT_05FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
има само един начин да се забременее от разтояние и той, е когато разстоянието е по-малко от дължината!Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар