Прибирах се от Асеновград към Пловдив. На надлеза преди да се влезе в града ограничението е безумно-30 км/ч, обикновено там има катаджии, а когато ги няма всички карат с 60-80. Та точно там видях някакъв с червен орел кадет, който изпреварваше отляво-отдясно, може би със 120 се движеше. Стигна до кръстовището, беше червено и останалите чакаха, този мина между колите от лява и средна лента, зави на дясно и отпраши. Беше е...ти наглото копеле. Вярно, нямаше много коли, но се чудя какъв човек трябва да си, за да караш така. Тинейджър, надрусан или се правеше на мъж пред приятелката си - "правилата са за балъците"сигурно е мислил.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За един с орел
Collapse
X
-
u_bo
Re: За един с орел
running_free1 написа:Прибирах се от Асеновград към Пловдив. На надлеза преди да се влезе в града ограничението е безумно-30 км/ч, обикновено там има катаджии, а когато ги няма всички карат с 60-80. Та точно там видях някакъв с червен орел кадет, който изпреварваше отляво-отдясно, може би със 120 се движеше. Стигна до кръстовището, беше червено и останалите чакаха, този мина между колите от лява и средна лента, зави на дясно и отпраши. Беше е...ти наглото копеле. Вярно, нямаше много коли, но се чудя какъв човек трябва да си, за да караш така. Тинейджър, надрусан или се правеше на мъж пред приятелката си - "правилата са за балъците"сигурно е мислил.
-
Re:
PB3408CH написа:братле този с червениея кадет бех аз и мен ни ме интерисува дали е червено или зелено понеже полицаите не могат да ми кажат нищоFiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!
Коментар
-
Re: За един с орел
u_bo написа:running_free1 написа:Прибирах се от Асеновград към Пловдив. На надлеза преди да се влезе в града ограничението е безумно-30 км/ч, обикновено там има катаджии, а когато ги няма всички карат с 60-80. Та точно там видях някакъв с червен орел кадет, който изпреварваше отляво-отдясно, може би със 120 се движеше. Стигна до кръстовището, беше червено и останалите чакаха, този мина между колите от лява и средна лента, зави на дясно и отпраши. Беше е...ти наглото копеле. Вярно, нямаше много коли, но се чудя какъв човек трябва да си, за да караш така. Тинейджър, надрусан или се правеше на мъж пред приятелката си - "правилата са за балъците"сигурно е мислил.FIAT Bravo 1,9 JTD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар