Много си прав Илиянски, обаче това е гадната действителност, за жалост
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Една история на пътя
Collapse
X
-
Много неистини има в тази история,баири по пътя Сливен-Казанлък няма с изключение след Бинкос,лек хълм с 2-3 леки завоя,Бургас -София за 3 часа при тоя трафик,при тия пътища,при тия олигофрени по пътя,къде остана гласовия асистент за привършване на горивото който почва да се обажда след светване на резервата,и не на последно място-коя ще е тази жена която ще кротува и няма да мрънка постоянно.Marea HLX 147ps
Коментар
-
вие с 90 ли карате немога да разбера, че съдите хората.Маняците с коли на по 1-2 години дето вътре на 180 можеш да заспиш странно ми е поведението на много съфорумници щом разберат че някой си обича да си кара колата на макс?а тук говори за коли със системи за сигурност и куп още подробности...Fiat Tipo 1.4 ЕX Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed EX Alfa Romeo 156 2.4 JTD ЕX...NOW:Alfa Romeo 166 2.4 JTD Remaped, MERCEDES-BENZ E220 CDI AVANTGADRE
Коментар
-
gelew написа:вие с 90 ли карате немога да разбера, че съдите хората.Маняците с коли на по 1-2 години дето вътре на 180 можеш да заспиш странно ми е поведението на много съфорумници щом разберат че някой си обича да си кара колата на макс?а тук говори за коли със системи за сигурност и куп още подробности...Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Danchojn написа:gelew написа:вие с 90 ли карате немога да разбера, че съдите хората.Маняците с коли на по 1-2 години дето вътре на 180 можеш да заспиш странно ми е поведението на много съфорумници щом разберат че някой си обича да си кара колата на макс?а тук говори за коли със системи за сигурност и куп още подробности...Fiat Tipo 1.4 ЕX Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed EX Alfa Romeo 156 2.4 JTD ЕX...NOW:Alfa Romeo 166 2.4 JTD Remaped, MERCEDES-BENZ E220 CDI AVANTGADRE
Коментар
-
pr_00f написа:Който иска да си прави кефа с колата си - да ходи на пистата.Има си закон в България, в него са наложени ограничения на скоростта.Аман от рейсъри и кретени на пътя.Fiat Tipo 1.4 ЕX Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed EX Alfa Romeo 156 2.4 JTD ЕX...NOW:Alfa Romeo 166 2.4 JTD Remaped, MERCEDES-BENZ E220 CDI AVANTGADRE
Коментар
-
Колкото пише на ограничителният знак - с толкова карам, като няма ограничителни знаци се придържам към максималните скорости определени от ЗДП.Ако си мислиш че карайки с 90 на извънградско предизвикваш задръствания..... ще го оставя без коментарРадостното в цялата работа е, че подобни балъци като мен стават все повече.п.с. И защо в правилата на форума няма дефинирано нищо за мнения и теми подтикващи към нарушаването на законите на Република България?
Коментар
-
gelew написа:pr_00f написа:Който иска да си прави кефа с колата си - да ходи на пистата.Има си закон в България, в него са наложени ограничения на скоростта.Аман от рейсъри и кретени на пътя.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
pr_00f написа:Радостното в цялата работа е, че подобни балъци като мен стават все повече.Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
идва момент и човек поумнява и се кротва и почва да спазва знаците и ограничениятаа това за 400км за 3 часа-ми напълно нормално еаз за пример мога да кажа следното:сливен-новазагора-старазагора го взех с един голф2 1.3 ,влязох в метрото купих си една машина и пак газ до сливен -всичко за 54 минутит.е. 145км за 54минути
Коментар
-
Заради е такива пилоти изтръпвам като карам и им видя муцуните в огледалата.... Тази година на 2 пъти ходих до морето, като и двата пъти на няколко пъти такива индивиди за малко да утрепят и мене и още няколко човека, защото като се качат на тея коли с "електронни ангели хранители" се чувстват безсмъртни и защитени от невидим щит От една година насам като съм зад волана гледам дословно да спазвам ограниченията, като на моменти е ясно че това не може да стане, но все пак (на ограничение 90 да вдигнеш моментно 110). Гледам ги качили се в колите за по 50к+ лв. летят без да им пука какво е движението, атмосферните условия или наличието на камери и КАТ (гледат ги само).... така стават новините. Нека да сме повече балъците дето се движим с ограниченията и се "пречкаме"FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now
Коментар
-
Пречкайте се то лошо няма за вас,а интересното е че новоните не стават с точно тия кочини за вас с ESP-тата а от бравовци и путен.ца ваще луди бегачки дето няма по добро от тях !!!!!!!Fiat Tipo 1.4 ЕX Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed EX Alfa Romeo 156 2.4 JTD ЕX...NOW:Alfa Romeo 166 2.4 JTD Remaped, MERCEDES-BENZ E220 CDI AVANTGADRE
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар