Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Една история на пътя

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Много си прав Илиянски, обаче това е гадната действителност, за жалост
    "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
    Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

И за този с БМВ-то и за този със Субарото - Нямам думи, що за простотия!
      Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE

Коментар

Много неистини има в тази история,баири по пътя Сливен-Казанлък няма с изключение след Бинкос,лек хълм с 2-3 леки завоя,Бургас -София за 3 часа при тоя трафик,при тия пътища,при тия олигофрени по пътя,къде остана гласовия асистент за привършване на горивото който почва да се обажда след светване на резервата,и не на последно място-коя ще е тази жена която ще кротува и няма да мрънка постоянно.
        Marea HLX 147ps

Коментар

вие с 90 ли карате немога да разбера, че съдите хората.Маняците с коли на по 1-2 години дето вътре на 180 можеш да заспиш странно ми е поведението на много съфорумници щом разберат че някой си обича да си кара колата на макс?а тук говори за коли със системи за сигурност и куп още подробности...
          Fiat Tipo 1.4 ЕX Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed EX Alfa Romeo 156 2.4 JTD ЕX...NOW:Alfa Romeo 166 2.4 JTD Remaped, MERCEDES-BENZ E220 CDI AVANTGADRE

Коментар

gelew написа:
            вие с 90 ли карате немога да разбера, че съдите хората.Маняците с коли на по 1-2 години дето вътре на 180 можеш да заспиш странно ми е поведението на много съфорумници щом разберат че някой си обича да си кара колата на макс?а тук говори за коли със системи за сигурност и куп още подробности...
            Да карам си колата с 90, което е и позволената скорост извън магистрала. Съдя ги защото не са само те на пътя. Тези системи за сигурност не са 100% а спомагащи. Ти се завърти с 200 пък да ги видим тези ситеми за сигурност. На няколко пъти се спонева изпускането на завой и влизане в насрешното - тогава какво правим. Тези ситеми не са ангел хранител. Те тия съфорумци дет си карат колите на макс по-хубаво да ги няма на пътя.Цялата история, е едно безумие и липса на разсъдък и у двамат водачи. За тези цели си има писти. А междуградските платна са изпълнени с коли превозващи деца. Да не говорим за населените райони.Не знам, вие колега, дали ще расъждавате така, недай си боже ви се случи случка с някой такъв любител на високите скорости!

Коментар

Danchojn написа:
              gelew написа:
              Да карам си колата с 90, което е и позволената скорост извън магистрала. Съдя ги защото не са само те на пътя. Тези системи за сигурност не са 100% а спомагащи. Ти се завърти с 200 пък да ги видим тези ситеми за сигурност. На няколко пъти се спонева изпускането на завой и влизане в насрешното - тогава какво правим. Тези ситеми не са ангел хранител. Те тия съфорумци дет си карат колите на макс по-хубаво да ги няма на пътя.Цялата история, е едно безумие и липса на разсъдък и у двамат водачи. За тези цели си има писти. А междуградските платна са изпълнени с коли превозващи деца. Да не говорим за населените райони.Не знам, вие колега, дали ще расъждавате така, недай си боже ви се случи случка с някой такъв любител на високите скорости!
              Колега не казвам че не е безумно и тъпо но просто и от други постове които съм видял всички оплюват някой който иска да прави кефа с колата си ... аз също карам на моменти много бързо но винаги мисля и винаги си оставям място за каквото и да било куче котка човек кола ... трябва да се мисли не само да се натиска ...
              Fiat Tipo 1.4 ЕX Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed EX Alfa Romeo 156 2.4 JTD ЕX...NOW:Alfa Romeo 166 2.4 JTD Remaped, MERCEDES-BENZ E220 CDI AVANTGADRE

Коментар

Който иска да си прави кефа с колата си - да ходи на пистата.Има си закон в България, в него са наложени ограничения на скоростта.Аман от рейсъри и кретени на пътя.
                Alfa 147 1.9 JTDm '07 Q2 - хем червена, хем пуши черно;Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                ex. Alfa 155 1.7 '93 ### ex, Alfa 147 1.9 JTDm '03 R.I.P. ###Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001,

Коментар

Колега Гелев,пишеш че мислиш,но дали този пред или отзад също мисли,и аз се отпускам в рамките на разумното,ей тая агресия и чувство за недосегаемост убива хора.
                  Marea HLX 147ps

Коментар

pr_00f написа:
                    Който иска да си прави кефа с колата си - да ходи на пистата.Има си закон в България, в него са наложени ограничения на скоростта.Аман от рейсъри и кретени на пътя.
                    Сигурно си единствен който правиш задръствания яко ли ти е като те изпреварват и тировете мен ме дразнят пък точно тия който правят задръствания и полицаите им махат с палката да карат по бързо какъв закон бе колега ние държава нямаме ти закон ... и да карам си колата но на определени места и в определено време когато спазващите като теб закона спят поне да не се пречкат ...

Коментар

Колкото пише на ограничителният знак - с толкова карам, като няма ограничителни знаци се придържам към максималните скорости определени от ЗДП.Ако си мислиш че карайки с 90 на извънградско предизвикваш задръствания..... ще го оставя без коментарРадостното в цялата работа е, че подобни балъци като мен стават все повече.п.с. И защо в правилата на форума няма дефинирано нищо за мнения и теми подтикващи към нарушаването на законите на Република България?
                      Alfa 147 1.9 JTDm '07 Q2 - хем червена, хем пуши черно;Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                      ex. Alfa 155 1.7 '93 ### ex, Alfa 147 1.9 JTDm '03 R.I.P. ###Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001,

Коментар

gelew написа:
                        pr_00f написа:
                        Сигурно си единствен който правиш задръствания яко ли ти е като те изпреварват и тировете мен ме дразнят пък точно тия който правят задръствания и полицаите им махат с палката да карат по бързо какъв закон бе колега ние държава нямаме ти закон ... и да карам си колата но на определени места и в определено време когато спазващите като теб закона спят поне да не се пречкат ...
                        Ако сте от хората дето не си сдържат нервите като ги изпреварят, не сте за пътя! Лично мнение!

Коментар

pr_00f написа:
                          Радостното в цялата работа е, че подобни балъци като мен стават все повече.
                          Интересното е, че и аз се присъединих горе-долу към тези балъци....в началото и аз карах доста над ограниченията, но след всеки изминат километър и след всяка следваща случка или катастрофа, която съм видял, разбирам че наистина има смисъл от тия ограничения и спазвайки ограниченията се пътува доста по-спокойно, а разхода на колата е доста привлекателен....И най-важното - загубеното време не е нищо особено - като се замислиш в крайна сметка 10-15мин по-ранно пристигане не е нищо.Има начин да се наслаждаваш на шофирането и без да караш като кретен
                          Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

идва момент и човек поумнява и се кротва и почва да спазва знаците и ограничениятаа това за 400км за 3 часа-ми напълно нормално еаз за пример мога да кажа следното:сливен-новазагора-старазагора го взех с един голф2 1.3 ,влязох в метрото купих си една машина и пак газ до сливен -всичко за 54 минутит.е. 145км за 54минути

Коментар

Заради е такива пилоти изтръпвам като карам и им видя муцуните в огледалата.... Тази година на 2 пъти ходих до морето, като и двата пъти на няколко пъти такива индивиди за малко да утрепят и мене и още няколко човека, защото като се качат на тея коли с "електронни ангели хранители" се чувстват безсмъртни и защитени от невидим щит От една година насам като съм зад волана гледам дословно да спазвам ограниченията, като на моменти е ясно че това не може да стане, но все пак (на ограничение 90 да вдигнеш моментно 110). Гледам ги качили се в колите за по 50к+ лв. летят без да им пука какво е движението, атмосферните условия или наличието на камери и КАТ (гледат ги само).... така стават новините. Нека да сме повече балъците дето се движим с ограниченията и се "пречкаме"
                              FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
                              FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
                              Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now

Коментар

Пречкайте се то лошо няма за вас,а интересното е че новоните не стават с точно тия кочини за вас с ESP-тата а от бравовци и путен.ца ваще луди бегачки дето няма по добро от тях !!!!!!!

Коментар

Working...
                                X