Мозъкът на мъжа се състои от следните блокове:1. Датчик
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мозъкът на мъжа
Collapse
X
-
u_bo
Езикът на женатаДа = Не.Не = Да. Може би = Не.Ние трябва = Аз искам.Съжалявам = Ще съжаляваш.Трябва да поговорим = Искам да се оплача.Разбира се, давай = Не искам да го правиш.Прави каквото искаш = Ще си платиш за това по-късно.Не съм разстроена = Разбира се, че съм разстроена, идиот такъв!Слушаш ли ме? = Вече е твърде късно, мъртав си.Трябва да се научиш да общуваш = Просто се съгласи с мен.Бъди романтичен, изгаси лампата = Имам отпуснати бедра.Ти си толкова ... мъжествен = Трябва да се обръснеш и освен това много се потиш.Обичаш ли ме? = Ще поискам нещо скъпо.Ти решаваш = Досега трябва да ти е ясно правилното решение.Много си внимателен тази вечер = Винаги само за секс ли мислиш?След минутка съм готова = Събуй си обувките и си намери хубав мач по телевизията.Колко ме обичаш? = Днес направих нещо, което ти със сигурност няма да ти хареса. Езикът на мъжаГладен съм = Гладен съм.Спи ми се = Спи ми се.Уморен съм = Уморен съм.Хубава рокля = Хубава цепка!/Господи, какво деколте!Обичам те = Хайде да правим секс.И аз те обичам! = Добре де, казах го, хайде вече да правим секс!Скучно ми е = Искаш ли да правим секс?Какво има? (Какво не е наред) =Предполагам, че тази вечер и дума не може да става за секс./ През каква безсмислена психологическа травма, измислена от самата теб, минаваш сега?Може ли да потанцуваме? = Бих искал да правя секс с теб.Може ли да ти се обаждам от време на време? = Бих искал да правя секс с теб.Искаш ли да отидем на кино? = Бих искал да правя секс с теб.Мога ли да те изведа на вечеря? = Бих искал да правя секс с теб.Ще се омъжиш ли за мен? = Искам да е незаконно да правиш секс с други мъже.Изглеждаш ми напрегната, нека ти направя масаж = Искам да правим секс в близките десет минути./Искам да те опипамДобре, хайде тогава да говорим! = Опитвам се да те впечатля като ти покажа, че съм умен и след това бих искал да правя секс с теб ./ Опитвам се да ти покажа, че не съм повърхностен и тогава може би ще се съгласиш да правиш секс с мен.Разбира се, харесва ми новата ти прическа!= Разбира се, че харесвах повече старата!Разбира се, харесва ми новата ти прическа! = Дала си 50 $, а няма почти никаква разлика.Тази рокля ми харесва повече! = Просто вземи която и да е рокля и давай да си ходим в къщи!А ето и какво чуват при разговор с жени:Когато жената казва:"Това място е истинска кочина! Хайде двамата с теб да почистим. Твоите вещи са на пода и няма да имаш никакви дрехи, ако не включим пералнята веднага!"Всъщност мъжът чува:"Дрън, дрън, дрън, ХАЙДЕ, дрън, дрън, дрън, ДВАМАТА С ТЕБ, дрън, дрън, дрън, НА ПОДА, дрън, дрън, дрън, НИКАКВИ ДРЕХИ, дрън, дрън, дрън, ВЕДНАГА."
Коментар
-
ivalena написа:Опростена схема на женските мисли http://slackpack.net/?q=node/388Никой нормален човек не си ляга в деня в който е станал!!!
Шофирането е мисловен процес, който протича в мозъка.Останалото е движение по инерция!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар