Докога статията на този олигофрен ще се пуска из всички форуми в БГ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Докосване до хаоса - откраднаха ми колата в България!
Collapse
X
-
NIKI BOY написа:Нека аз ви разкажа как прекосихме цяла България без номера и без приятел, който работи в КАТ.Не е малко път от Велико Търново до Пловдив,...вали страхотен проливен дъжд... и продължаваше да вали все така ужасно.Audi 1.8S златен талон
Коментар
-
Нещо понамирисва историйката.Пък и вече е доста изтъркана, къде ли не съм я чел вече.Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
За жалост такива кретени, които пишат "АЛДИ" могат да ни размотават с години за едно нищо и никакво листче, а ако нямаш връзки - пиши се бегал. Това е тъжната истина в България ...Република на негодници! Диктатура на демократи! Чиста полицейска държава! Телефона ти се подслушва, коренспонденцията ти се контролира ... За нас я няма тази власт...
Коментар
-
pugsy написа:цялата ни скапана държава е едно огромно сметищеСобствениците на италиански коли са два вида. Едните случайно са попаднали на италиански автомобил, а другите са хората с бензин в кръвта. За тях колата не е средство за придвижване, а източник на енергия и адреналин.
PuntoManiac ;]
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар