Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Руснак оцеля след 3 бутилки водка и два скока от петия етаж

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Руснак оцеля след 3 бутилки водка и два скока от петия етаж

Пиян руснак оцеля след три бутилки водка и два последователни скока от петия етаж, съобщи агенция Ананова. Информацията бе потвърдена и от руските издания Lenta.ru и RIA Novosti. Ненормалникът Алексей Росков обясни, че вторият скок бил предизвикан от скандал, който съпругата му спретнала след първия му полет през балкона. Нежната му половинка Екатерина изпаднала в ужас, гледайки как смъртоносно пияният й съпруг отваря кухненския прозорец на апартамента им в Москва и се хвърля. За нейно още по-голямо изумление 22-годишният й съпруг оцелял и дори успял да се довлече по стълбите до вкъщи, с практически почти никакви наранявания. Жена му се окопитила набързо, грабнала телефона, повикала "Бърза помощ", а след това му вдигнала лют скандал.На младежа драмата очевидно му дошла твърде много, защото отново отворил прозореца и повторил упражнението със свободния полет. И оцелял отново...Шашардисани, лекарите в болницата го приели с контузии и рани, но абсолютно жив. След като изтрезнял, Росков мъдро отсякъл, че вече е въздържател и няма никога да близне алкохол.,,Бях истински късметлия. Нямам идея защо скочих първия път, но когато се върнах и чух жената да крещи, реших, че ще е най-добре да изляза от стаята. И го направих - през прозореца

преди FIAT-BRAVO1.9JTD сега FIAT-MAREA1.8-16v

Коментар

Не го вярвам това. Дори и да оцелее след скок от 5-ия етаж, ще е целия начупен. А той и два пъти скочил и бил натъртен само едва ли не.
      The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

алкохола е нещо велико

Коментар

Както се казва с него е зле, но без него - още по зле

Коментар

Тоя на кой бог се моли че има толкова много късмет?
            Subaru B9 tribeca 3.0
            Peugeot 307 04
            Ex:Alfa Romeo 1,4 T.Spark 103hp 98''
            Fiat Brava 1.6 16V 103

Коментар

Dikata_BG написа:
              Тоя на кой бог се моли че има толкова много късмет?
              NOW: ???
              Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
              Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

strajaro написа:
                алкохола е нещо велико
                един комшия беше всеки ден пиян ,откакто се помня .ЕДИН ДЕН НЕБЕШЕ ПИЛ ОТ "ОПОЙКАТА" И ВЗЕ ТА ПОЧИНА

Коментар

Нали знаете лафа- "Пияният и лудия ГОСПОД ги пази". Иначе пак като е жив след 3 бутилки водка :D
                  "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                  Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Емии ко сега човека се е "почерпил" и е решил да опита дали може да лети :D :D :D
                    Fiat Marea 1.6 16V

Коментар

Re: Руснак оцеля след 3 бутилки водка и два скока от петия е

ilkor написа:
                      След като изтрезнял, Росков мъдро отсякъл, че вече е въздържател и няма никога да близне алкохол.
                      Ето това ако стане вече ще е истинско чудо , другото си е нормална работа
                      Brava 1.6 ELX

Коментар

Абе хора Аз ли4но съм пил с руснак и знам,4е 2 бутилки водка могат да ги изпият за 4 4аса.А що се отнася до тези скокове са измислица макар,4е знам за истински слу4аи в които пиян пада от 12 етаж на нов строеж на някакви плоскости и уцелява а паза4а на обекта умира от стрес. 1.12. Писането на кирилица е задължително. Забранено е писането с латински букви, както и заместването на буквите "Ч", "Ш", "Щ" и други с цифрени означения като "4" и "6" или с някакви други знаци извън кирилицата.....Следващия път директно ще изтрия мнението.Модераторски екип на fiat-bg.org
                        FIAT BRAVO 1.6
                        FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                        LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Working...
                        X