Пиян руснак оцеля след три бутилки водка и два последователни скока от петия етаж, съобщи агенция Ананова. Информацията бе потвърдена и от руските издания Lenta.ru и RIA Novosti. Ненормалникът Алексей Росков обясни, че вторият скок бил предизвикан от скандал, който съпругата му спретнала след първия му полет през балкона. Нежната му половинка Екатерина изпаднала в ужас, гледайки как смъртоносно пияният й съпруг отваря кухненския прозорец на апартамента им в Москва и се хвърля. За нейно още по-голямо изумление 22-годишният й съпруг оцелял и дори успял да се довлече по стълбите до вкъщи, с практически почти никакви наранявания. Жена му се окопитила набързо, грабнала телефона, повикала "Бърза помощ", а след това му вдигнала лют скандал.На младежа драмата очевидно му дошла твърде много, защото отново отворил прозореца и повторил упражнението със свободния полет. И оцелял отново...Шашардисани, лекарите в болницата го приели с контузии и рани, но абсолютно жив. След като изтрезнял, Росков мъдро отсякъл, че вече е въздържател и няма никога да близне алкохол.,,Бях истински късметлия. Нямам идея защо скочих първия път, но когато се върнах и чух жената да крещи, реших, че ще е най-добре да изляза от стаята. И го направих - през прозореца
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Руснак оцеля след 3 бутилки водка и два скока от петия етаж
Collapse
X
-
Нали знаете лафа- "Пияният и лудия ГОСПОД ги пази". Иначе пак като е жив след 3 бутилки водка :D"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
Абе хора Аз ли4но съм пил с руснак и знам,4е 2 бутилки водка могат да ги изпият за 4 4аса.А що се отнася до тези скокове са измислица макар,4е знам за истински слу4аи в които пиян пада от 12 етаж на нов строеж на някакви плоскости и уцелява а паза4а на обекта умира от стрес. 1.12. Писането на кирилица е задължително. Забранено е писането с латински букви, както и заместването на буквите "Ч", "Ш", "Щ" и други с цифрени означения като "4" и "6" или с някакви други знаци извън кирилицата.....Следващия път директно ще изтрия мнението.Модераторски екип на fiat-bg.orgFIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар