Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Згазих дете (шега)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Згазих дете (шега)

една малка истрория която се случи вчера:Аз съм си на даскало.Прибирам се в нас и маика ми ми вика : Ти кога излезе от Затвора.Аз къв затвор бе мамо кви пет лева.Мама вика:преди малко (15-30мин) звъня.Аз :кои аз ли ?мама: да бе ти.аз : ИиииМама :ми ревеш ми по телефона и ми казваш че си згазил некво дете и требва да ти донеса 10 000 лв.Аз Мама:ама аз се замислих ...и си викам ма с кфо го е згазил тва дете....колата му е тука отвън аз: моля немога да повервамМама;мм дааа.Ама аз му викам на тоя(дето се преставя за мен) ми като си го згазил седи си в затвора, аз няма да те вадя да си си направил сметка как караш.Мама:Оня от телефона побеснял.... Започал да вика а мама затворила Е хора внимаваите има всякакви мушенници,ако мама не се бе сетила че колата си е пред нас нз кво би направила.
    Шофирай разумно, на пътя не си сам.
    Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
    Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
    Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Същия сценарии днес на 2-3 комшии

Коментар

Тея мУшенници как мушкат само

Коментар

Не се ли пише Сгазих, а не Згазих или аз не съм българче?
        FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
        Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

подобен сценарий в понеделник на бабата, че жената карала без книжка и направила голяма беля. ужас!
          Fiat Marea SW 1580 16V ELX 182A4000 10/96
          Moonsteppers - All over the world and beyond ...

Коментар

Офф, как искам да ми звъннат на мен! Не 10 бона , а 100 ще им дам . Такава постановка ще им напрявя ,че ще ме запомнят.
            SEAT Leon Cupra 300
            Triumph Street Triple 765 R

Коментар

гнусни копеленца... баба ми щяла да получи инфаркт оня ден - обадили се и се представили - първо уж брат ми сгазил некво дете и ревял яко - после "Адвокат Марковски" поискал 20 000 лв. за да "оправи" нещата.Интересното е че са звъняли от скрит номер - това ме навява на мисълта че е бил вивателски номер с безплатни минути на сметка... Дали не може да се проследи

Коментар

Uneek написа:
                гнусни копеленца... баба ми щяла да получи инфаркт оня ден - обадили се и се представили - първо уж брат ми сгазил некво дете и ревял яко - после "Адвокат Марковски" поискал 20 000 лв. за да "оправи" нещата.Интересното е че са звъняли от скрит номер - това ме навява на мисълта че е бил вивателски номер с безплатни минути на сметка... Дали не може да се проследи
                може,ако идеш и пуснеш в полицията оплакване, НО ако попаднеш на човек там

Коментар

Uneek написа:
                  Абе тия нещастници не познават ли други адвокати, че само при Марковски ни пращат. Същата постановка я изиграли на майка ми и баща ми от името на сина ми. А той е само на 15 г., няма книжка и не може да шофира /още не съм го научил/. Добре, че майка вдянала веднага иначе баща ми бил лапнал.
                  Peugeot 301
                  Punto 1.9 JTD - на жената

Коментар

Измами измами тази българия ли сасдаде Аспарух както пее Слави защо всеки в българия гледа как да дърпа другите надоло, че тои да се покаже на повърхноста и да поеме въздух! Цял век да спрът да се развиват другите държави пак ще са с милиони години пред нас Yellow_Flash_Colorz_PDT_13 Yellow_Flash_Colorz_PDT_13
                    Subaru B9 tribeca 3.0
                    Peugeot 307 04
                    Ex:Alfa Romeo 1,4 T.Spark 103hp 98''
                    Fiat Brava 1.6 16V 103

Коментар

Working...
                    X