Днес си карам по една уличка в нашия град,която си беше изчистена и се бях набрал сигорно с 60 и гледам един джип (тоьота няква беше ) се гласи да пресече на кръстовището на около 15-тина метра от мен.Съобразих ,че ще се изнесе бързо и няма нужда да намалям все пак съм с предимство...обаче каква била работата джипа дърпа някакво а4 челно ударено явно не е успял да спре някъде по снега и когато бях на 5 метра от тях джипа беше преминал и едно въже се беше опънало открай до край пред мен двамата герои се били теглили но нито някой беше пуснал аварийни, нито бяха вързали нещо на въжето.Пробвах да спирам и видях че няма да стане тогава подадох още газ ,че пресата беше сигорна за мое щастие въжето не беше стоманено и го отнесох като куцо пиле домат разминах се само с парченце от бронята,което лесно ще го залепя .Какво да кажа нито предимството си е предимство нито някой спазва правилата за обозначение на каквото и да е просто от днес нататък ще си карам кротко понеже след тази случка докато се прибера до вкъщи поне на три пъти някой щеше да ме халоса карайте внимателно,ако си мислиме че контролираме ситуацията понякога става неконтролируема
и за едното нищо сумати и главоболия ...пази Боже!
![Smile](https://www.fiatforum.bg/core/images/smilies/icon_smile.gif)
Коментар