Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Инвентарна книга на спомените

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Инвентарна книга на спомените

За по-малките сигурно ще е странно , но за по-големите това са любими щрихи от детството:Инвентарна книга на споменитеДа отидеш до телевизора и да го включиш от копчето на стабилизатора.Да поставиш игличката на грамофона точно там, където започва новото парче.Да върнеш бурканчетата от кисело мляко и бутилките от олио в магазина.Да си оставиш ключа под изтривалката, когато излизаш.Да пишеш писма на руско другарче.Да идеш на градска баня.Да носиш лентите във фотото да ти ги проявяват и после да чакаш да си вземеш снимките, за да ги видиш за пръв път.Да позвъниш на съседката в неделя сутрин с молба да ти услужи с чаша захар, понеже магазинът не работи, а после в знак на благодарност да й занесеш 3-4 парчета кекс.Да си оплетеш блуза по образец от списание

Върна ме 25-30г назад във времето....Еххх спомени-спомени.....
    LANCIA DELTA II 1.6ie 75HP 835C1.000
    LANCIA KAPPA 2.0 20V 838A1.000-ex
    LANCIA DEDRA 1.8 105hp 835A2.046-ex
    Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8 215hp
    Grande Punto 1.2 LPG

Коментар

Re: Инвентарна книга на спомените

[quote:cd2fa9782d="Mindzu"]Да си оплетеш блуза по образец от списание

Коментар

Некои неща от тез не съм ги правила,щот съм таман на 30,ама повечето-май да.Ееех,старост-нерадост! :D
        "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
        Ванга

Коментар

...и как съм ставала в 4 сутринта да се редя на опашка за хляб,майка ми-за олио,брашно и захар,въпреки,че всеки си имаше купони...
          "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
          Ванга

Коментар

Ех още си спомням като излезеше новия брой на списание ДЪГА, как събирах де що има амбалаж в къщи и към пункта...Та 1,40лв си бяха сериозни пари по онова време... Книгите бяха стотинки!
            Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
            Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
            ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Старост или не, не знам. Ма половината неща и аз ги помня даже.

Коментар

Е аз всички, с малки изключения съм ги правил. Някои ги правя и сега - напр. си бъркам нескафето и захарта с лъжичка, докато побелее, и след това му сипвам водата. Не че нямам мини-миксерче, но на ръка по-ме кефи. И на лозето се сбираме родата, или поне което е останало от нея Изключението е да пуша в самолет - нито пуша, нито съм се качвал в самолет. И не ща да се качвам, между другото Нито пък съм си правил кола-маска Да му мислят младите Ние половината вече я прехвърлихме... още толкова ако изкараме ... ехеее!!!

Коментар

Immortal написа:
                  Е аз всички, с малки изключения съм ги правил. Някои ги правя и сега - напр. си бъркам нескафето и захарта с лъжичка, докато побелее, и след това му сипвам водата. Не че нямам мини-миксерче, но на ръка по-ме кефи. И на лозето се сбираме родата, или поне което е останало от нея Изключението е да пуша в самолет - нито пуша, нито съм се качвал в самолет. И не ща да се качвам, между другото Нито пък съм си правил кола-маска Да му мислят младите Ние половината вече я прехвърлихме... още толкова ако изкараме ... ехеее!!!
                  Стига, бре, серемино! Ами да спиш пред мототехника, защото правят списъци за нови "Симсон"-и? А? И после да продаваш на виетнамците?

Коментар

ееееееех първите дънки и мириса на Кореком-а в Камелия в Слънчев бряг.... и върнаха ресто дъвки и тик-так /голема радост/ щото пазарихме с паунди...а как съм чакал на опашка за банани за по 1,20 лв. килото... даваха само по 2 кила...
                    Fiat Punto 1.1-Синята птица
                    Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                    Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Не знам.Чувството може да е хубаво като си спомняте,обаче едвали е било толкова хубаво.Сега почти всичко е улеснено
                      Fiat TIPO 1.4 i.e. с газова уредба (BRC)

ZFA16000002608488

ПРОТЕСТИРАЙТЕ!!!

Коментар

Аре бе аз съм на 22г. и 90% от тези неща съм ги преживял, някои от тях хич не са забавни като копането на село а като се замисля колко мои набори, дори не знаят откъде се хваща мотиката.
                        --Старата ръжда любов не хваща!--
                        156 sportwagon 1,9 jtd 115
                        ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Да бъркаш нескафе със захар и лъжичка докато направи пяна, за да стане фрапе.
                          Фрапето си го правихме с кафе Инка и газирана вода, а по-късно слагахме кока кола, когато имаше естествено
                          Alfa 159 SW 2.4 Ti
                          Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
                          "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

Yavor написа:
                            Ех още си спомням като излезеше новия брой на списание ДЪГА, как събирах де що има амбалаж в къщи и към пункта...Та 1,40лв си бяха сериозни пари по онова време... Книгите бяха стотинки!
                            Ехх, любимото ми списание....Най-много ми харесваше "Великите географски открития",беше и много добре нарисувано, за разлика например от "Щъркела Чоко и жабока Боко" Сетих се за последно за това списание преди няколко години, когато направиха опит да го преиздават, но какво стана не знам, не се мярка по РЕП-овете.
                            SKODA 105L '78
                            PUNTO 1.2 MPI ELX '94
                            FIAT 126p '89
                            TEMPRA 1.6 i.e.SX '91
                            GRANDE PUNTO 1.2 '06

Коментар

Хи-хи, и аз си правих колекция от списание ДЪГА, също така и от списание КОСМОС и вестник ОРБИТА. Помните ли ги?

Коментар

Working...
                              X