За по-малките сигурно ще е странно , но за по-големите това са любими щрихи от детството:Инвентарна книга на споменитеДа отидеш до телевизора и да го включиш от копчето на стабилизатора.Да поставиш игличката на грамофона точно там, където започва новото парче.Да върнеш бурканчетата от кисело мляко и бутилките от олио в магазина.Да си оставиш ключа под изтривалката, когато излизаш.Да пишеш писма на руско другарче.Да идеш на градска баня.Да носиш лентите във фотото да ти ги проявяват и после да чакаш да си вземеш снимките, за да ги видиш за пръв път.Да позвъниш на съседката в неделя сутрин с молба да ти услужи с чаша захар, понеже магазинът не работи, а после в знак на благодарност да й занесеш 3-4 парчета кекс.Да си оплетеш блуза по образец от списание
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Инвентарна книга на спомените
Collapse
X
-
Ех още си спомням като излезеше новия брой на списание ДЪГА, как събирах де що има амбалаж в къщи и към пункта...Та 1,40лв си бяха сериозни пари по онова време... Книгите бяха стотинки!Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Е аз всички, с малки изключения съм ги правил. Някои ги правя и сега - напр. си бъркам нескафето и захарта с лъжичка, докато побелее, и след това му сипвам водата. Не че нямам мини-миксерче, но на ръка по-ме кефи. И на лозето се сбираме родата, или поне което е останало от нея Изключението е да пуша в самолет - нито пуша, нито съм се качвал в самолет. И не ща да се качвам, между другото Нито пък съм си правил кола-маска Да му мислят младите Ние половината вече я прехвърлихме... още толкова ако изкараме ... ехеее!!!
Коментар
-
Immortal написа:Е аз всички, с малки изключения съм ги правил. Някои ги правя и сега - напр. си бъркам нескафето и захарта с лъжичка, докато побелее, и след това му сипвам водата. Не че нямам мини-миксерче, но на ръка по-ме кефи. И на лозето се сбираме родата, или поне което е останало от нея Изключението е да пуша в самолет - нито пуша, нито съм се качвал в самолет. И не ща да се качвам, между другото Нито пък съм си правил кола-маска Да му мислят младите Ние половината вече я прехвърлихме... още толкова ако изкараме ... ехеее!!!
Коментар
-
ееееееех първите дънки и мириса на Кореком-а в Камелия в Слънчев бряг.... и върнаха ресто дъвки и тик-так /голема радост/ щото пазарихме с паунди...а как съм чакал на опашка за банани за по 1,20 лв. килото... даваха само по 2 кила...Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Yavor написа:Ех още си спомням като излезеше новия брой на списание ДЪГА, как събирах де що има амбалаж в къщи и към пункта...Та 1,40лв си бяха сериозни пари по онова време... Книгите бяха стотинки!SKODA 105L '78
PUNTO 1.2 MPI ELX '94
FIAT 126p '89
TEMPRA 1.6 i.e.SX '91
GRANDE PUNTO 1.2 '06
Коментар
-
Humppa
Хи-хи, и аз си правих колекция от списание ДЪГА, също така и от списание КОСМОС и вестник ОРБИТА. Помните ли ги?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар