В събота към 18 и нещо се прибирам от фитнеса и се опитвам да пресека по пешеходната пътека на Демокрация, точно зад хотел Космос и гледам отреща в посока 1ва поликлиника, една кола на Жандармеристите, спират само скъпи коли, тъкмо пуснаха някво Ауди да си ходи. Та пресичам аз едното платно и гледам няква засилена Х5 и се чудя да пресичам ли да не пресичам ли, обаче явно нещо на шофера на жипа не му се понрави да го проверяват, наби кучките, обърна през тревичка, точно под носа на жандармите, и с мръсна газ потегли в обратна посока. Пресичам аз и подвиквам на униформените "момчета видяхте ли го тоя?", а те демонстративно се обръщат на другата страна и ме отебават, реших да не си търся глобата за неносене на лична карта и си продължих по пътя, с констатации под носа ми за милата ни родина.Та си мисля, това ако беше в някоя бяла държава, дали щеше да се качат на колата и да го догонят, ей така да го питат, защо не спазва ЗЗДП или и там щеше да си го оставят така да си кара както си иска.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Жандармеристите за какъв *** са ?
Collapse
X
-
Етикети: –
-
Е тя констатацията е ясна и болезнена. Държавата ни е рай за престъпниците по принцип. Те са на почит, наричат ги бизнесмени, а жените са луди по тях. Ако не беше X5, а аз с Фиатката е многооо по-вероятно да тръгнат след мен.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
mnpenchev
style34 написа:Е тя констатацията е ясна и болезнена. Държавата ни е рай за престъпниците по принцип. Те са на почит, наричат ги бизнесмени, а жените са луди по тях. Ако не беше X5, а аз с Фиатката е многооо по-вероятно да тръгнат след мен.
Коментар
-
Ти ако беше полицай какво щеше да направиш?Да се метнеш на Орела и да го подгониш?Само по филмите го има това нещо...ни най-малко не искам да ги защитавам,но реалността е такава.Тука могат да го уволнят за това ,че е арестувал цигани да се гаврят със знамето,пък кой знае какво ще стане ако подгони някой джип със затъмнени стъкла.А м/у другото жандармерията е много странно формирование.Преди имаше ББ(борба с безредиците) и вътрешни войски.Жандармерията явно е на мястото и на двете,обаче по мачове ,при размирици ,като в суходол,все гледаме редовна полиция.Какво прави тази жандармерия,аджеба?
Коментар
-
А м/у другото жандармерията е много странно формирование.Преди имаше ББ(борба с безредиците) и вътрешни войски.Жандармерията явно е на мястото и на двете,обаче по мачове ,при размирици ,като в суходол,все гледаме редовна полиция.Какво прави тази жандармерия,аджеба?Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар