Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Качества, необходими да станеш добър автомонтьор

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

"Викам ти МАЙСТОРЕ з/о не ти знам името, ама като ти гледам майсторлъка да те е..а в майстора"
    FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
    Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

за мен това не са майстори,а мошеници които работа за 5лв искат да ти вземат 50.и обикновено оставаш с чувството че си обран.некадърници.
      fiatkite sa nmr1

Коментар

anto написа:
        за мен това не са майстори,а мошеници които работа за 5лв искат да ти вземат 50.и обикновено оставаш с чувството че си обран.некадърници.
        НАЙ-ВЕЛИКИЯТ ВЪПРОС КОЙТО МИ БЕШЕ ЗАДАДЕН В ОТГОВОР НА МОЙ ВЪПРОС- КОЛКО СТРУВА СЪЕДИНИТЕЛЯ НА ФИАТ МАРЕА ЖТД 1.9 105 КОНЯ 1999 ГОДИНА -ОТ "МАЙСТОР" В ОТОРИЗИРАНИЯ "СЕРВИЗ " НА ФИАТ В ГР.ПЛОВДИВ БЕШЕ ТАЯ МАРЕА С 4-ТИРИ ИЛИ С 5 ЦИЛИНДЪРА ЛИ Е ??? Yellow_Flash_Colorz_PDT_29 Yellow_Flash_Colorz_PDT_30 Yellow_Flash_Colorz_PDT_23 Yellow_Flash_Colorz_PDT_24 Yellow_Flash_Colorz_PDT_25 А ПОСЛЕ МИ КАЗА ,Е НЯМА ПРЕДСТАВА КЪВ И КОЛКО СТРУВА СЪЕДИНИТЕЛЯ И ДА ИДА ДА ПОПИТАМ В МАГАЗИНА ОТПРЕД НА СЕРВИЗА.В МНОГО МИ ДОЙДЕ ТОВА !!! АБЕ ДА БЕШЕ НЕКОЙ ПОРУТЕН СЕРВИЗ (не че тоя беше нещо ама карай) с някой ладови майстори айде иди доди ами то УТОРИЗИРАН-ЗАРЕЗИЛ СЕРВИЗ.ТВА МАЙСТОР-МОНТИОРА НЕ Е ЧОВЕК!!! ТО ПУРЕК БЕ .ВАДИШ МУ ДУМИТЕ ИЗ ОТЗАДЕ С КРИВ ПРЪТ.И МН МРАЗА ДА МИ КАЖЕ КВО И Е НА КОЛАТА И НА ВЪПРОСА КОЛКО КИНТА ??? ДА МИ ОТГОВОРИ ЗАВИСИ Yellow_Flash_Colorz_PDT_45 ПРАВО МУ МАЧКАМ ГЛАВАТА С ПРЕДНАТА ЛЯВА ГУМА И ТВА Е!!! НЕМОЖЕ ДА КАЖЕ ЧАСТИ "х" лв. трут "х"лв. е = на едиколкоси + 5 процента застраховка ако скъсам някой болт(то винаги тва им е оправданието ,че са стари и клеасали и т.н.)

Коментар

Изключи си капслок-а

Коментар

Да ви разкажа една история в връзка с майсторите.Преди 3 годиния някъде татко си зе бмв 525тдс докара си го на ход от германия, старичка кола,ама позапазенка.Кара я няколко месеца и съединителя трябваше да се смени-буксуваше.Отиде в един сервиз в овча купел говорил е с 2-мата майстори в сервизчето и те му казали че ще му струва 400лв. части + труд и да иде да си я вземе на следващия ден (падаше се неделя следващия ден,той я откара в събота сутринта).Отива в неделя по обед,обаче сервиза затворен и колата отпред заключена.Не им взел телефон предния ден и неможе да се свърже с тях.Отива в понеделник сутринта с 400лв в джоба да си вземе колата.Видял се с момчетата,разправял се татко що са го излагали за неделя и рекъл да им плаща.Дал им 400-те лева,обаче тези му казали че са купили по скъп съединител и всичко стъпвало на 600лв.Татко казал,че не им била такава уговорката и няма да им даде повече,тия му се сопнали,че ако не плати ремонта няма да си види колата (най-голямата им грешка) точно това изказване и отношението им са го вбесили.Прибра се, след около час дойдоха 3-ма негови колеги военни с една изгнила бяла лада с буркан и айде обратно.Бийнали са ги като са си отишли,татко си е платил 600-те лева за ремонта и си е взел колата.От тогава до ден днешен обслужване и всякъкъв вид ремонти по колата му ги правят точно тези двамата и са много добри приятели вече.п.п.От баща ми знам: "в сервиз само в краен случай"
            Fiat Tipo
            Corsa b комби !

Коментар

Working...
            X