Продавам акумулираща печка.С всички екстри: дигитално табло с термометър, барометър, вискозометър, амперметър, волтметър, ватметър,влагометър и всички други метъри, включително тъпометър, идиотометър, селянометър, щурометър със съответните датчици за тях, алуминиеви /лети/ крачета с комплект зимни и летни обувчици за тях,халогенни индикатори, турбо-излъчватели на топлината /вентилатор на отворите/, оптичен тунинг изразяващ се в пребоядисване с подов лак /мислил съм и за спойлели/ и звуков тунинг /получава се от турбото/. Освен това има възможност за поставяне на принудително водно охлаждане, чрез поставянето на серпентина /водна риза/, като по този начин можете да отворите собствен ТЕЦ. Неудобството от последната екстра е, че трябва да регистрирате фирма и да плащате данъци.Цена: обявявам търг - хайде наддавайте. За контакти /и/или щепсели/ - Пресцентъра на Президенството.Личен ГСМ - това са лични данни и ако Ви го дам ще ме глобят. Дом. Тел.: изключиха го заради неплатени данъци от ТЕЦ-а.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Акумулираща печка
Collapse
X
-
Колеги напоследък се замислих сериозно и РЕШИХ!!!НЯМА ДА СИ ПРОДАВАМ ЗЛАТНАТА ПЕЧКА!!! Да не съм луд след толкова труд, ъпгрейд, тунинг, любофф, сърце, материали, нерви и какво ли не още което съм вложил в нея!!!Тя ми е просто незаменима и очаквам Вашите предложения за нови подобрения за нея. п.с. Скоро ще си правя сам АЕЦ за да си я захранвам и да си се грея на воля. Очаквайте включване. Ще съм благодарен на всякакво инфо за АЕЦ-овете.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Ще съм благодарен на всякакво инфо за АЕЦ-овете.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Колеги напоследък се замислих сериозно и РЕШИХ!!!НЯМА ДА СИ ПРОДАВАМ ЗЛАТНАТА ПЕЧКА!!! Да не съм луд след толкова труд, ъпгрейд, тунинг, любофф, сърце, материали, нерви и какво ли не още което съм вложил в нея!!!Тя ми е просто незаменима и очаквам Вашите предложения за нови подобрения за нея. п.с. Скоро ще си правя сам АЕЦ за да си я захранвам и да си се грея на воля. Очаквайте включване. Ще съм благодарен на всякакво инфо за АЕЦ-овете.Lancia Kappa 2.4 JTD 99`
Uno 75 1.5i.e.8V 88`
Коментар
-
Напоследък сериозно се замислям да я ъпгрейдна и с един злобометър. Пък няма да е лошо и да и се изобретят панели за преобразуване на злобата в енергия.В "Мила Родино" злоба колкото щеш - така ще разполагам с най-евтиното гориво и то в изобилие.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Айде на лятната промоцийкааааа... Кой разбира - тук се спирааааа....Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар