здравейте, и аз да си разкажа историиката която ми се случи неотдавнаот Сливен съм и с баща ми тръгваме за едно село до провадия минаваме през Айтоския проход и на един жп подлез, който в съшото време е и на завой и няма видимост един тир с бясна скорост влиза леко в моето платно,скачам на спирачките обаче тира ме забърса много гадноот към шофьорската страна,тира си замина все едно нищо не е станало,спирам аз след жп подлеза, ама не мога да си излеза вратата не се отваря, иначе прозорците цели, слизаме с бащата от неговата страна и гледаме, калника разкъсан, вратата смачкана, отварям капака и....целия двигател в масло и си викам ко става тука
, паля двигателя и гледаме ко става от един датчик за маслото хвърчи яко масло, сваляме го и гледаме, че посредата му има малка дупка и решавам, че сигурно се е пробил, щото маслото течеше от към извода за кабела в колата имам доста инструменти та взимам акумолаторния винтоверт и правя по-голям отвора и после с метчик една резба 4 мм. и с тефлон слагам там едно болтче, до тук ок, палим всичко е ок, не тече масло, пооправихме калника да не стърже в гумата и доволни, че се е разминало ще тръгваме, обаче излиза нов проблем от удара с тира се е изкривила едната кормилна щанга в резултат на което едната гума стои направо, а другата все едно, че съм дал пълен ляв, следва сваляне на гумата и ябълковидния болт след това около 1 час търсихме камък с подходящ размер /50x30x30/, които поставихме под колата и изправихме кормилмата щанга с тръба и чуктова е колеги, извода е винаги да очаквате неочакваното и да бъдете подготвени
![Rolling Eyes](https://www.fiatforum.bg/core/images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Коментар