...шок и ужас....Има акция, спряха ме вчера за проверка и понеже съм болен, с температура, явно съм изглеждал "разпищолен". Алкохолна проба - вървя аз уверено към патрулката и в момента, в който надувам "свирката" - - 3.2Ай сиктир......Полицая гледа дрегера, зяпа в мен, пак в дрегера......"-я дай пак, това май се побърка". Надувам аз - пак 3.1...луелуе майкоууууОбясниха ми, че нямам вид на толкова пиян, но дори след като им казах, че съм на антибиотици.....реда бил в лечебно заведение за кръвна проба. Днес ми звъннаха за да ми кажат, че пробата била 0.0. Сега трябва да ходя някакъв протокол да подписвам...Пиша днес, защото все още не знаех резултата. Само дето така и не разбрах защо дрегера изперка...от антибиотика или от самия него си. Как да е, историята приключи...само дето съм още болен...и ходя пеша, щото знам ли.... Лееееко се самомодерирах...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Внимавайте с антибиотиците...или как Авео кара с 3.2 алкохол
Collapse
X
-
Явор МитевЕтикети: –
-
Явка, я пробвай този тест да видим, че може да ни лъжеш нещо http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=331681#331681BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
-
u_bo
-
В понеделник когато ме удариха, ни правиха алкохолна проба. Моята показа 0, също бях на антибиотик - Фромилид 500 (изкарах едно грипче и за малко да имаусложнения, та предпочетох антибиотика все пак, иначе не съм привърженик на тях)Според мен дрегера е бил нещо не както трябва.Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
Чичо ми имаше подобна случка, но той е язваджия. Пил 100-150 грама, но и след 24 часа машинката му отчела и айде за кръвна проба, която разбира се била 0,000!Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
Подобна случка понеже от скоро съм с ккнижка и гледам да не пия (и не бях пил)карам си аз Пунто-то към Банкя и г-да полицаите ми кимват с палката (аз примерен шофйор) спирам на указаното място (случката се развива около 00:00 часа) и:-Документите за проверка -те-Заповядаите-аз-Пил ли сте-те-Не!-аз-Сигурен ли сте-те-Да напулно-аз (наистина не бях пил поне два дни) :D-Хаиде на дрегера-те-Добре-аз-0.4-дрегера-Е с малко сте под границата -те-Но все пак сте пил-пак те-Не не съм твърдя аз -Да бе да а шо показва толко дрегера -те-Е от каде да знам-аз-Пробваите и вие да видим при вас колко ще отчете-аз на единият униформен-тои пробва ----0.8-колегата му-Явно апарата нещо се е повредил-аз-Викам добре де ако на мен ми беше показало 0.8 кво праиме-те-Пишем акт как какво-И кво само разправии-азвърнаха ми документите и ми казаха лека вечер Бях възмотен от случилото сеШофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
Да добавя случка която обаче се разви вкъщи. Преди около месец бях болен пиех единствено Фервекс. След 1-2 дни ме заболя и гърлото и си взех Стрепсилс +. Прибирам се вкъщи пия един Фервекс и взимам един след друг две хапчета Стрепсилс. Ефекта беше ... в 6:30 вечерта заспах. На опаковката на Фервекса пише (по спомени) "да не се употребява с алкохол или други лекарства съдържащи алкохол -> води до сънливост". Познайте какви са активните съставки на Стрепсилс-а -> 3-4 вида алкохол. След тази случка почти съм сигурен че ти е отчел заради някое от лекаствата. Не съм фармацефт (с "ф" или с "в" е незнам ), но мисля има ефект върху "дрегери".
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар