Здравейте колеги,изкам да споделя с вас, какво ми се случи .Преди месец си купихме кола (Фиат Мареа) от Холандия и навръщане ми се отвори предният капак на магистралата в Германия.Голяма драма, за щастие в този участък нямаше интензивно движение и спрях в аварийното без да стане инцидент.Карах със 140 км/ч и капака направо се залепи, като ваденка на стъклото, беше се пречупил през средата и едната половина беше върху тавана.В Рехенсбюрх смених стъклото, нямаше как да карам с такова. Капака беше пречупен, но го свалих на един паркинг и го изправих(даже се закопча един път :D ) Нямаше да се справя сам, но колегите тираджии страшно много ми помогнаха.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
(От нищо-нещо.)+малко помощ
Collapse
X
-
mnpenchev
-
Huku написа:Как така се е получило, скобата отпред ли се е откачилаMarea Weekend-1.9 Jtd-Elx-2000
Коментар
-
stan.s написа:van_dal написа:Няма оправия колега, пък и като гледам не е сгънато само около антената, а има и други гънки. По-добре си отдели 200-300лв. и върви да ти го оправят, един вид радвай се, че сте добре....Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
Plastex написа:stan.s написа:van_dal написа:Няма оправия колега, пък и като гледам не е сгънато само около антената, а има и други гънки. По-добре си отдели 200-300лв. и върви да ти го оправят, един вид радвай се, че сте добре....Marea Weekend-1.9 Jtd-Elx-2000
Коментар
-
[quote="stan.s"]Plastex написа:stan.s написа:van_dal написа:Няма оправия колега, пък и като гледам не е сгънато само около антената, а има и други гънки. По-добре си отдели 200-300лв. и върви да ти го оправят, един вид радвай се, че сте добре....
Коментар
-
Ти датите погледна ли?!.:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар