Много почнахме да философстваме! Yellow_Flash_Colorz_PDT_07
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Много почнахме да философстваме!
Collapse
X
-
mnpenchev
Не че нещо ти се дървя но за къде бързаше ? Защо трябва да ти присвяткат за да караш с ограничението ? Видя ли показанието на радара или просто ти казаха с толкова си се движил ?
Коментар
-
Добре бе хора на всеки може да се случи да кара по-бързо понякога, чист и празен път в мойто платно, излизам от града, не виждам никакви препятствия пред мен и е нормално да карам малко бързичко.Такова нарушение правят може би около 70% от шофьорите. Та според мен е нормално насрещноидващите да ми сигнализират.Не че те са ми виновни де! Нали се говори за колегиалност на пътя!!!? Къде беше в случая тя?FIat brava 1.6 16V 1999г.
Коментар
-
Аз винаги съм пресветкал за Полиция и ако не го забравя като опция винаги ще го правя!Иначе за акта мисля ,че е късно колега ,не знам дали можеш да обжалваш ,защото в някои теми се споменаваше обжалване ,ама не помня точно как бешеусловието ,мисля че в 3 дневен срок...Някой който е правил такова нещо да каже как стоят нещата(не помня дали можеше акт да се обжалва или фиш...)Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
fuoco написа:Май май не може да те спаси постфакторно. Ако беше изкарал такъв талон на петата година, сега, вместо да ти вземат точки, щяха да ти вземат него.Иначе е хубаво да се гледат тия знаци.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
u_bo
колега , спокогледам този първи акт ще вземеш да го запомниш по-добре от първия си полов акта относно присветкането - опитните катаджии съм забелязал че си сменят ’гюмето’ на около 15 до 20 минути.тъкмо са почнали а присветкат колегите и хоп вече са на 1 км от първото място.п.с. що не промениш заглавието на ’Първи акт за нарушение’
Коментар
-
Tornado написа:Освен да променим заглавието на "Писаха ми първия акт нека да поспамим"Стига с тоя спам бре човек. Квото и да кажем - спам било. Остави хората да се лафят, всеки лаф винаги забива нанякъде...ако не - ще стане скучно.
Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
u_bo
koolio написа:колега, попаднал си на типична "хранилка". Оборудвай се с радар-детектор- много бързо се изплащат.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар