Аз се сещам и за възможността камъка да е отхвръкнал от гума на камион,автобус.Даваха по новините за една жена с разбита глава от паве,изхвърчало така от камион.
Да бе и аз го гледах по новините,но просто някак си не мога да повярвам че цяло паве може да хвръкне толкова високо ,че да удари някого по главата,твърде тежко е просто.
Аз се сещам и за възможността камъка да е отхвръкнал от гума на камион,автобус.Даваха по новините за една жена с разбита глава от паве,изхвърчало така от камион.
...за жалост случката стана около 30-та секунда на около 40 секундно чакане на червен светофар...
Снощи ходих да го видя....стъклото сменено, обаче на капака отгоре има леко ужулено с хлътване....явно там първо е ударил камъка......Поне му занесох нов стикер с прискърбие и съчувствие от всички колеги на форума...
Снощи ходих да го видя....стъклото сменено, обаче на капака отгоре има леко ужулено с хлътване....явно там първо е ударил камъка......Поне му занесох нов стикер с прискърбие и съчувствие от всички колеги на форума...
Е за това е безценен тоя форум! Защото има хора като Явор!
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар