Привет...исках да ви разкажа каква история имах вчера и впечатленията ми от събитието.Карам си аз по Цариградско шосе, посока Орлов мост-Младост. Вали един дъжд, коли като на поляната до язовир Жребчево..../
/ -една до друга и скорост около 65-70 при прилична дистанция, разбира се.Карам си аз и някъде около 200-300 метра преди отклонението за площад"/...олеее, какъв беше-за към Студ. град/, ми звъни мобилния телефон. Поглеждам на долу /стойката ми е между скоростния лост и ръчната спирачка/, виждам кой ме търси, изкарвам телефона и в момента, в който вдигам поглед-.....изтръпвам. Всички коли пред мен спрели, аз си бича със 65-70, абсурд да спра, поглеждам за стотни от секундата в дясното странично огледало /няма движение/ и съответно завъртам рязко волана..........Колеги, който от тук нататък ми каже че Темпрата е нестабилна кола, ще го з....юя. Не мръдна тая кола, е...съвсем леко, даже по скоро деликатно се подхлъзна, но в момента, в който изправих волана, колицата си заспа..........не мога да кажа че съм със супер гуми, валеше си яко, а и скоростта си беше твърде висока-не се уплаших толкова, колкото ме впечатли реакцията на автомобила....уверявам ви че със старата ми кола-Нисан Съни, щяхте да обирате колегата си на части под цариградско и да ме опявате-оная си беше шейна.......Та пожелавам ви да не ви спохождат подобни неволеви тестове на стабилността на колите ви, но и разбрах защо на това шосе му викат "Бермудския триъгълник"...Лека и безавариина на всички!!!
![lol](https://www.fiatforum.bg/core/images/smilies/lol.gif)
Коментар