Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

На среща с чичо ушев !

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

stef написа:
    trace написа:
    Има смисъл да отидеш в КАТ и да пуснеш едно възражение. При мен поне свърши работа.Та случая беше от "Васил Левски" правя десен завой и излизам на "Гурко" и веднага ме спират 2-ма (мъж и жена). Влизам на края на зеленото ама там завоя е малко по-дълъг и като излизам вече си свети червено. Та спират ме и жената казва - що минаваш на червено ? Аз понеже бързам за работа изобщо не противореча и казвам ако може нещо да почерпя та по-бързо да се махна. Тая като полудя нещо - "ти са на къв ми се праиш, сега щи пиша акт". Викам, айде пиши, накрая написах възражение, че съм си минал на зелено. Тая полудя още повече, взе акта и добави, че съм карал без колан (а аз си бях с него). След още малко разправия как така добавя разни работи без да има право си тръгнах и айде в КАТ. Там си подадох жалбата (образец има вдясно от гишето дето връщат талона) След месец отидох да си платя акта и да си взема талона. В интерес на истината изобщо не мислех, че жалбата ще доведе до някакъв резултат, но когато отидох на гишето ми върнаха талона и казаха, че акта ми е отменен.Така че, нищо не пречи поне да пробваш.
    бих казал че ти си нещо повече от късметлия
    Да, така е, още повече като се има предвид, че като напишеш възражение, в КАТ викат тези полицаи които са ти написали акта да дават обяснения по случая. Явно са се смилили над мен.
    Ex Fiat 126P
    Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
    Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
    Alfa Romeo 147 1.6 TS
    Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

Working...
    X