null написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
дигнаха ми типото
Collapse
X
-
Alexius написа:null написа:Взех я.Вечерта ходихме с ченгетата на паркинга да я позная.На другия ден си я взех.До преди няколко месеца полицията след като я намери я конфискува и после си я вземаш от прокурора. Сега обаче вече ги "раздават" Голям късмет ...
Коментар
-
emdless4 написа:Alexius написа:null написа:Взех я.Вечерта ходихме с ченгетата на паркинга да я позная.На другия ден си я взех.До преди няколко месеца полицията след като я намери я конфискува и после си я вземаш от прокурора. Сега обаче вече ги "раздават" Голям късмет ...Tipo 1.6 [149C2046]
Коментар
-
null написа:emdless4 написа:Alexius написа:null написа:Взех я.Вечерта ходихме с ченгетата на паркинга да я позная.На другия ден си я взех.До преди няколко месеца полицията след като я намери я конфискува и после си я вземаш от прокурора. Сега обаче вече ги "раздават" Голям късмет ...
Коментар
-
Гост
Честито колега........радвам се че са я намерили....остава само да почерпиш...има едно място, наречено Вакарел, ще говорим с вакарелския админ за организация по "поливането" на все едно новозакупената кола..... Поздрави и дано повече не ти се случва това.
Коментар
-
1.4SXBravo написа:Няма значение къде я застраховаш, така или иначе няма да тия откраднат ако е с пълно авто каско. Но нищо не може да те спаси от кражби на халогени, мигачи, чистачки и др такива които застрахователите не ги плащат
Коментар
-
На Булинс (преди известни като СИК) по обясними причини не им крадат застрахованите коли. Затова там няма и застрахователни измами. При нито един застраховател, ако ти откраднат колата и ти я намерят с блокирал двигател, липсващи стопове, фарове или други подобни няма да ти ги платят. Трябва да има явни следи и поражения от кражбата на същите. Ако някой ти изкърти калника за да вземе фара, счупи щипки и т.н., ще платят. Но при кражба това е основния коз на крадците за да искат откуп. Като кажеш не, пробват няколко пъти и намалят цената, но ти пак си упорстваш, отвиват примерно пробката на картера и завърта ключа на стартера...
Коментар
-
незнам ама аз така се разочаровах... преди седмица си застраховах темпрата и познайте на каква цена? пълно каско- застрахована за 2800!!! кола на 10 години... аз се надявах за повече... но дано не се налага да се опира до застраховката...вече колите над 10 години за по-малко пари щели да ги застраховат...предпочетох пред това да треперя всеки ден дали ще си намеря колата... не че сега не треперя, ама е по-малко...преди изобщо не се притеснеявах за старата си кола (ВОЛВО 340 дизел) докато не ми свиха касетофона. от тогава само колата мисля...ФИАТ ТЕМПРА 1.9TD
Коментар
-
mariobg
-
prog написа:незнам ама аз така се разочаровах... преди седмица си застраховах темпрата и познайте на каква цена? пълно каско- застрахована за 2800!!! кола на 10 години... аз се надявах за повече...Fiat Tipo 1.6i.e,159A3.046
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар