само се оплаквам няма нужда да отговарятеснощи около 18 часа паркирах до халите на екзарх йосифслед един час колата я нямареших че са паяците и отидох да си я търся (не я вдигат за първи път)да - ама нетам я нямашекиснах до късно в трето районно я пускам за издирванемного ще да са били гладни тия - тя колата беше очукана от всички странисигурен съм че беше заключенакак в най-голямата навалица са влезли и са я запалили умът ми не го побираза сега съм с трамвая и само ще следя форума
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
дигнаха ми типото
Collapse
X
-
и аз се питах дали типото е под прицел все ощеАз сега си взимам оферти за каско и май ще си го правя че нещо такова ако ми се случи направо ще полудея незнам...Вие какво мислите за застраховка и типо?(комбинацията)A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Пичове аз ви бях писал веднаж типото малко или много го крадат при мен така стана дигнаха го веднаж намерих го и след 2-3 месеца го дигнаха втори пат и дотам сбогом типо сбогом бамбини и то на центаъра на София на Егзарх Йосиф и Мария Луиза пред биочек .Ако бях направил каско нямаше да сам с една кола назад (каквато и да било тя) все пак има хора дето си правят каско на лади 5-ици и то наи-обикновенни лади не некви бегачки и вобще не ги е... че не е рентабилно!Croma CHT
Croma 1.9 multijet
Коментар
-
намериха го
не е за вярванеобадиха се днес от полицията и казаха, че са го намерилив Зона Б 18 на един паркингот един магазин се обадили, че има кола пред тях от няколко месецаняма го само радиото и детското столчепълен резервоар - както си беше, газовата бутилка също утре ще си я вземасега имам проблем - тъкмо убеждавах жената за едно браво ...няма да го бъде скороTipo 1.6 [149C2046]
Коментар
-
Re: намериха го
null написа:не е за вярванеобадиха се днес от полицията и казаха, че са го намерилив Зона Б 18 на един паркингот един магазин се обадили, че има кола пред тях от няколко месецаняма го само радиото и детското столчепълен резервоар - както си беше, газовата бутилка също утре ще си я вземасега имам проблем - тъкмо убеждавах жената за едно браво ...няма да го бъде скороYellow_Flash_Colorz_PDT_45 Fiat Тempra 09.1990г. 159А2.000 Yellow_Flash_Colorz_PDT_45
КУПУВАМ: Теглич за Темпра
КУПУВАМ: Халогени за Фиат Темпра...
КУПУВАМ: Спортен волан
http://www.tempra-clube.hit.bg
http://www.tempras.myfreebb.com
Коментар
-
mariobg
-
Null, дето се вика ти си обедвал с Господа, бе момче!Само искам да те питам сигурен ли си че ще си я вземеш толкова бързо?Фирмената Октавия като я намериха - 6 месеца не можахмеда си я вземем. Обаче при нас я намериха като хората, които си я бяха купили отишли в КАТ да си я регистрират. Имаше май дела за чакане и други простотии.Аиде честито!!!Tipo, 1,8 DOHC, 105 hp
Коментар
-
Кейн написа:Null, дето се вика ти си обедвал с Господа, бе момче!Само искам да те питам сигурен ли си че ще си я вземеш толкова бързо?Фирмената Октавия като я намериха - 6 месеца не можахмеда си я вземем. Обаче при нас я намериха като хората, които си я бяха купили отишли в КАТ да си я регистрират. Имаше май дела за чакане и други простотии.Аиде честито!!!Tipo 1.6 [149C2046]
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар