Днеска бяхме с приятели на дръпките и искам да споделя просто какво ми се случи :D На първата гонка бяхме аз и корса джи си ай 109 коня. 1 пускане - корсата ме би с близо 5 коли преднина2 пускане - изпуснах скорост и направо ме размаза с около 100 метра...Победа едно за корсата... ( интересното е, че до втора все го дърпах, но след това вземаше преднина... )Натоварват се в корсата трима души по 80 кг, за да оеднаквим килограмите на мойто браво и корсата.Резултат:1 пускане - бих корсата с повече от 10 коли преднина ( явно и той е изпуснал малко скорост )2 пускане - пак я бих с близо 5-6 коли преднина..,.Този път аз отнесох победата при равни килограми. Третата гонка - мойто браво и опел вектра 2000 година 1.9 тди 16 клапана комън рейл. По талон вектрата тежи 1880 кг.1 пускане - при мен се качват четирима души да оеднаквим килограмите - вектрата ме би с 2 коли преднина.2 пускане - същите хора си стоят в колата вектрата ме би с една муцуна преднина.3 пускане - абсолютно равни !4 пускане - вече без товар при мене - бих я с 7 коли преднина...Четвърта гонка - само едно пускане - аз, хонда сивик 1.5 витек Е 90 коня и корсата.Резултата: Първа беше корсата с един капак преднина пред хондата и последен аз с 4 коли зад хондата... Как вървят тия хонди само, деева... Та така в общи линии това беше много съм доволен от бравока представи се изключително добре. Надявам се следващия път като ходя да видя някой с браво като мойто или поне бензинка 16 в да се пробваме Аз съм все още със зимни гуми, всички останали участници бяха вече с летни.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
OMV Бояна днес - не знам какво да си мисля...
Collapse
X
-
OMV Бояна днес - не знам какво да си мисля...
www.CarProfi-BG.com
Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!Етикети: –
-
Въпросната вектра е доста вървежна и запазена. Как успява да вдигне 200 км/ч , аз с мойто браво не мога повече от 180 и много мъничко отгоре...www.CarProfi-BG.com
Най-атрактивните цени в София!
Коментар
-
crush написа:Въпросната вектра е доста вървежна и запазена. Как успява да вдигне 200 км/ч , аз с мойто браво не мога повече от 180 и много мъничко отгоре...
Коментар
-
Яко са те лъгали колега те такава Вектра 1880 кг. нема :D Между впрочем имая, но с пълен товар 4+1 човека + 60 кг. в багажника + пълен резеровар :DФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:crush написа:Въпросната вектра е доста вървежна и запазена. Как успява да вдигне 200 км/ч , аз с мойто браво не мога повече от 180 и много мъничко отгоре...like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Хм темата я бях пуснал преди доста време и след 25 дена след това се намери някой да развива теории. Хубаво ! За точно какъв е моторът не знам, явно под комън рейл момчето е имал предвид именно управлението на мотора като при гтд. Ако не се лъжа тази технология по-късно се купува от италианците и я ползват при немските коли. А и относно 200 км/ч съм го виждал с очите си - вече не знам дали гумите са му по големи или по-малки от оригиналния размер. И да на големия талон пишеше, че колата тежи 1880 кг. И за справка за ситроен зх 1.4 пише, че максималната скорост е 163 км/ч аз лично съм вдигал над 175... Естествено не слезнах да сложа нивелира на асфалта ако и затова решите да ми се заяждате...www.CarProfi-BG.com
Най-атрактивните цени в София!
Коментар
-
Ето нещо подобно на тази Вектра вижда се колко тежи http://www.carexpert.ru/models/tech/opelv-1999s19.htmФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар