Колеги, вчера направо се разбих от кеф.Та значи кръстникът ми е така да се каже навътре с шофьорството - има абсолютно всички категории В момента е шеф на авто парка в една от големите български компании.Та какво се разиграва вчера :Стоим си ние и нещо тема за камиони, коли, двигатели и.т.н.И на масата има един човек с едно Ауди А4 2.5 TDI 150 к.с И се заприказвахме и настана един спор. Как един влекач (МАН) ще дръпне Аудито на старт - имаше около 40м разстояние - което прави грубо до към 70 км/ч.И се хванаха на бас - залога - един GSM Алкател Та застават след 3 часа спорове на старта въпросното Ауди и въпросния влекач (естествено без ремаркето)И познайте. Кат се даде старта, този влекаш кат му засвириха двете турбини, като му удариха един къч в задницата и Аудито скромно и тъпо изостана.Старта беше спечелен най-убедително от влекача Дори аз си познавам квъсника, и знам колко ги разбира нещата, ама някак си не ми се вярваше, че ще дръпне колата макар и до към 70 км/ч. То влекача си е ограничен и да го мачкаш повече от 80 км/ч не може да вдигне Та така, да знаете, не се връзвайте на такъв старт, освен ако не сте с някое Интеграле със сликове и всекви такива чудеса. Просто старта на това 12 тонно чудо наистина е убийствен п.п.: В последствие видях как се прави "дрифт" с влекач
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Влекач спечели GSM
Collapse
X
-
u_bo
Коментар
-
tyson написа:Що не направи клип,това си е ебати шоуто Малко ми е трудно да го повярвам.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар