Избраме ги НИЕ които НЕ гласуваме! С това че не гласуваме, позволяваме на платените гласове да правят каквото си искат. С "Ние" не визирам себе си, и който и да е от вас, ами разумното българско население. Това че няколко от нас ходят да гласуват - една пичка студентски град не прави! Или птичка -> пролет ли беше...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Циганин с бял МB Е 200 се дърви....
Collapse
X
-
Какви са тези пушилки, мръсна газ, гонки до дупка и т.н. Какво доказвате? Вашата сила или тази на колата (най вероятно) и ако е тази на колата какво постигате? Кой го е еня, че видиш ли някой си изпреварил другия. На кой му пука комплексирания къде ще се доказва и колко дози стрес се разнасят из органите му докато търси мъст заради егото си в ,което явно се съмнява. И за какво е всичко това?... Брееей, ние Българите все трябва да доказваме надмощие и сила но не там където трябва. Защо не сме силни пред парламента или на опашките за ток и парно, защо не сме толкова силни, когато някой стачкува или страда. Надали бай мангал има други пиоритети в този живот освен да яде, сере и е.е. Такива твари са само за подминаване, защото тяхната цигания се пренася с пълна сила и много смрад и то вече навсякъде в България...A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Blue написа:Такива цигански номера вече за съжаление не ги правят само манговците...Днес отивам от Павлово към ТУ и карам по Вапцаров, гледам светофара на Софияленд става червен и спирам и след 3 секунди чувам яко квичене на спирачки зад мен, виждам една стара Астра, пускам спирачката, защото видях, че няма да спре и той ме подпря! Слизам бясна, викам му "Какво правиш бе!", поглеждам задната броня - цяла и здрава, теглих му една, извиках му да си смени зимните гуми и тръгнах. Като нямат пари да си сменят гумите да не карат! А не стига, че няма гуми и не може да спира, ами и се беше засилил добре! Скапаняк! За такива самои
coupe 1,8 16V
Коментар
-
Преди доста време карам си аз по един двупосочен булевард и посредата на платното спрял един човек и чака да пресече (нямаше пешеходна) И аз най-спокойно си спирам и спира едно БМВ 3-ка зад мен и една жена изпадна в истерия (явно бързаше) Като зе да псува чак в мойта кола се чуваше.И последва 200-300метра км с 20 км в час казвам ви тая отзад си изяде ноктите сигурно :D За това според мен най-добре да им го връщате на такива по този начинFiat TIPO 1.4 i.e. с газова уредба (BRC)
ZFA16000002608488
ПРОТЕСТИРАЙТЕ!!!
Коментар
-
Като писах за това се сетих и за най-грозната гледка която съм гледал.Преди няколко месеца на обяд отивам да хапна (пеша) и на 1 булевард (отново двупосочен) малко преди "колело" в Асеновград (движение на колите със скорост не повече от 30км/ч)спряли един мъж с увреждания в инвалидна количка и човека който буташе количката също беше с някаква паразлиза,по средата на пътното платно и чакат някой да ги пусне.И понеже в Асеновград движението вече е изключително натоварено седяха там и минаха над 10-15 коли докато не свършиха и пресякоха.Та такава гледка ви казвам просто е неописуема!Fiat TIPO 1.4 i.e. с газова уредба (BRC)
ZFA16000002608488
ПРОТЕСТИРАЙТЕ!!!
Коментар
-
Тези разправии по светофарите не си заслужават нервите аз се нервих до едно време ама няма смисъл."Пущам" ги вече да си трошат главите и това е.Наистина има моменти в които те изкарват от равновесие разни екземпляри ама пак казвам не си заслужават ядовете.Защото те минават заминават а нервите си остават за теб а и рано или късно такива ги четат по новините.Понякога наистина съжалявам че не съм два метра и 130кила та да поразхвърлям един такъв ама както каза един колега незнаеш кой с какво е въоръжен...Marea Wekeend 1999 1.6 16V
Коментар
-
Доста често срещано явление и в моя град Плевен ,който неусетно стана града на БМВ 3серия (няма смисъл да уточнявам ,който точно модел на 3та серия сами се досещате Е36) Та няколко пъти съм ставал неволно свидетел на такива изъпления . Пример чичо ми ,който е от Пловдив доста по-голям град с по-тежко движение (макар ,че и в Плевен вече е безобразно с отвратителната си инфраструктура ,тесни улици и мн безброй мн спрели неправилно коли) кара спокойно из града ,но едно толкова навито и насъскано БМВ на една от иначе доста широките улички(спрели коли от ляво) в града решава ,че ще му вземе предимствотое ,но чичо ми човек прилчно голям 2 метра 140 килограма иначе толкова засмян и приветлив човек реши ,че предимството си е негово и ще си го вземе и познайте . Бум засечка от колата излиза видно плевенско келеме на около 18-20 години ( на колкото съм и аз
) и започва да кряска ,а у ду . Чичи реши просто да си покаже скромната главица и му се усмихна приветливо и какво стана хлапето просто се прибра.Върна се назад и даде път . Чичи се засмя и вика нямаше смисъл аз да слизам .
А най-забавно ми е , когато хората с видни таратайки на 15+ години решат ,че трябва да изпреварят една кола да влезнат в насрещното само и само на 20 метра след това да набия спирачки на светофара. А една от интересните случки ,които ми се случиха в кратката ми засега шофиорска кариера от 1 година на дата 26 Дек трябваше да отида до една денонощна аптека спирам аз оставил съм колата запалена със светнати фарове и авариини всичко тип-топ до моментва ,в който виждам как една калибра с теглич дава мръсна газа назад и по най-красивия начин с пиниз си заби теглича в предната ми броня съответно изгледах с недоумение понеже имаше място тази калибра да излезне с най-простота маневра ,но той реши ,че трябва да даде газ назад . Та както и да е видния хубосни от иначе не циганското плевенско село Буковлък излиза и с усмивка ми казва дай да ти дам аз 100 лева ти се опрвай викам добре и в същия момент звъня на КАТ да дойдат да му напишат една бърза кардиограмка да си знае за другия път . Та от много глупости ,който написах мога да стигна до простото заключение карайте си спокойно не се ядосвайте не си хабете нервите
и накратко казаноДа живее Фиат и италианските коли
Fiat Bravo 1.8 GT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар