Снощи карам си аз, по ситняково, за към сточна гара, и на слизането въпросния мерцедес демонстративно ме изпреварва. На спускането за подлеза. На изкачването или се притесни за куки, или му се видя трудно, щото аз на 5-та го настигах много бързо. Онзи пък кара по линията дето разделя 2 ленти, а аз съм в дясната от двете, и вече тамън да го подмина, реших леко да присветна, да не би да направи нещо рязко надясно, и да стане мазало. И го подминах. Идва светофара и МB Е 200 спира леко отзад, в дясната лента спрямо мене, и първо оглежда кой и колко сме в колата, и после се изравнява с мен. Обръщам се, и гледам един средностатистически мангал, тип "Дупе", на цвят представляваше нещо средно м/у фин млечен шоколад своге, и карамел. И ръкомаха, със свити вежди, и нещо ми говори. Свалям стъклото и с повдигане на вежди, все едно го питам какво иска. И чувам "шшшшш, а’е пич, ти кфо ми светкаш неш’о тука, а?" И аз казвам "Караш м/у двете ленти, и за всеки случай ти присветнах за да не направиш рязка маневра и да ме удариш." Онзи каза: "ччшшшшш , а’е ти ли ш’ми ка’еш къ’е ’а си карам бе?" - "Абе - казвам аз, - карай си ако щеш и към малашевци, само че не си сам на пътя, нищо че караш мерцедес" - "шшшшшааааее ти неш’у мно’о па си утворен бе чшшшш аллоооуууу.." - "аа - викам - не съм, ама аре давай, че стана зелено" - "шшшшшш са’о внима’аай друг път..." - и отпраши с мръсна газ, да ми покаже колко много му върви МБ-а. А аз едвам тръгнах от смях, направо тоя беше такъв култов циганин, и в общи линии му говоря културно в рамките на добрия тон, а той си показва селянията и простотията... Кво да ги правиш такива, да се смееш ли, да плачеш ли ? Двамата спътници в колата казаха: абе я дай да ги настигнеме тия (бяха двама) и да ги счупиме от бой бе!, пък аз им казвам "е що трябва да се правим на по-големи смотаняци от тях, то се видя какви са..", и така си продължихме да си слушаме зи-рок и да си пътуваме по направление. На светофара на сточна гара Манго направи най-великата маневра за вечерта: мина на зиг-заг м/у 3 коли, и от средната лента зави надясно на червено. Мисля че наистина някой път ще се запъти към малашевци без да знае.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Циганин с бял МB Е 200 се дърви....
Collapse
X
-
Такива цигански номера вече за съжаление не ги правят само манговците...Днес отивам от Павлово към ТУ и карам по Вапцаров, гледам светофара на Софияленд става червен и спирам и след 3 секунди чувам яко квичене на спирачки зад мен, виждам една стара Астра, пускам спирачката, защото видях, че няма да спре и той ме подпря! Слизам бясна, викам му "Какво правиш бе!", поглеждам задната броня - цяла и здрава, теглих му една, извиках му да си смени зимните гуми и тръгнах. Като нямат пари да си сменят гумите да не карат! А не стига, че няма гуми и не може да спира, ами и се беше засилил добре! Скапаняк! За такива самои
-
Blue написа:Такива цигански номера вече за съжаление не ги правят само манговците...M-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
Коментар
-
Абе колеги вие какво очаквате от мангал и то във мерцедес,оставете ги да си трошат главите,гадното е че се заяждат с невинни хора които просто си минават по пътяforza la FIAT
http://gorata.net/f.php?f=dani_bravo
Коментар
-
Sev написа:правилно, не трябва да им се обръща вниманиено познавам двама-трима, които щяха да слязат на място и...... :DFiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
Абееее, заеби... Чакай да ти кажа една далавера. Има много готини имитации ( е малко по-скъпи от обикновен пистолет с капси ), които думкат доста силно и пак са с капси, но по-особени - приличат на малки куршумчета. Вземи си едно такова върши чудна работа, не си взимай истински, че туко-виж ти се отплесне пръстчето на някоя дупка и после ще го лежиш като за човек...www.CarProfi-BG.com
Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
Коментар
-
deadairplane
-
Ако извадиш пистолет трябва да си готов да го използваш и да убиваш, иначе по- добре не го вади.Може и да е мангал, но според законите той си има права и за непредумишлено ще ти датат от 5г. условно до 3 ефективна- според мен не си струва, да не говорим за психическите разтройства, ако си по- чувствителен, но мисля че оръжието се вади за убиване и ако няма начин се използва, но все пак да е крайна мярка на пряка заплаха към теб с оръжие, защото в останалите случаи ще го лежиш като за човек и в панделата ще ти направят задника на решето неговите братчеди...Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар