![Mad](https://www.fiatforum.bg/core/images/smilies/icon_mad.gif)
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Циганин с бял МB Е 200 се дърви....
Collapse
X
-
Много им се дразня на тикава цигани,Последният ,който го видях беше с някаква кола дето от ръжда не се виждаше каква е и (на ул.Житница кръстопътя до завода 6 Септември) мина на червено наляво към Красна поляна и угасна тосно по средата на лентата на тези,който им светна зелено и тръгваха.И какво стана-излезнаха трима цигани и почнаха да я бутат до бензиностанцията....................добре че не стана пастет
"Що за човек е човекът, който не прави света по-добър?"
-
олеле а колко такива случаи има във варнааа...не е истина...ден през ден съм на косъм да сляза да опухам някой...само дето тоя някой незнае че ние обикновено се движим по две коли заедно народ като се прибираме от работа и сме все здрави пичове...само да видим кога на някой ще му излезе късмета...
Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
Днес около 10:40 си карам по Цариградско посока Пловдив в най-лявата лента с 90 км/ч. Малко след Ситняково зад мен се лепва Хюндай I30. Хубава кола, младежът явно и той си я харесва, защото приближи предницата мнооооого близо до моята задница - предполагам за да оценя по достойнство хромираната решетка. Мен толкова ми хареса, че си викам я да си я гледкам до Горубляне поне. Но младежът явно си харесваше и фаровете, защото по едно време взе да ми светка... и на мен ми светнаТой искал да му направя път. Лентата от дясно беше съвсем свободна и аз му я показах, защото може да не беше забеязал докато се любува на стикера на фрума ни. Ама той не я хареса нещо. След 4ти километър обаче явно тя е станала по-симпатична, мина в нея и ха... дойде пред мен. На около 1-1,5 метра. И сигурно беше доволен, че има 3ти стоп - все пак човека кара Хюндай, не Жигули, та започна да би леко спирачки. Натиска, отпуска, натиска, отпуска... Но на мен не ми беше интересно, сигурно нещо съм повреден, та дадох мигач да мина в дясната лента, но не би, младежът все така искаше да си караме заедно и мина в дясно и той. Викам си - ми щом ти е притеснено сам, ще карам зад теб... но той се шмугна към ОМВ...Та ако видите младежа - с червено якенце беше, кажете му, че има хубава кола, нека не се притеснява.
like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Lane Staley написа:Но на мен не ми беше интересно, сигурно нещо съм повреден, та дадох мигач да мина в дясната лента, но не би, младежът все така искаше да си караме заедно и мина в дясно и той. Викам си - ми щом ти е притеснено сам, ще карам зад теб... но той се шмугна към ОМВ...Та ако видите младежа - с червено якенце беше, кажете му, че има хубава кола, нека не се притеснява.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
Има един номер който ще направя , но когато ми кипнат лайната съвсем - ще засиля, но не много, докато започнем да приближаваме някой пред мен, който се движи бавно. В последния момент ще се изнеса в дясната лента, а този зад мен бързащия - представете си как ненадейно пътят пред вас се открива, и не е празен, а има кола, която наближавате супер бързо. Ще му се изправи косата, ако успее да спре, пък после нека бърза. А аз в цялата ситуация няма да имам вина, и ще остана като свидетел. Това което написах е опасно за живота, надявам се никога да не стигна до него!
Коментар
-
ogi28b написа:Има един номер който ще направя , но когато ми кипнат лайната съвсем - ще засиля, но не много, докато започнем да приближаваме някой пред мен, който се движи бавно. В последния момент ще се изнеса в дясната лента, а този зад мен бързащия - представете си как ненадейно пътят пред вас се открива, и не е празен, а има кола, която наближавате супер бързо. Ще му се изправи косата, ако успее да спре, пък после нека бърза. А аз в цялата ситуация няма да имам вина, и ще остана като свидетел. Това което написах е опасно за живота, надявам се никога да не стигна до него!like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Lane Staley написа:ogi28b написа:Има един номер който ще направя , но когато ми кипнат лайната съвсем - ще засиля, но не много, докато започнем да приближаваме някой пред мен, който се движи бавно. В последния момент ще се изнеса в дясната лента, а този зад мен бързащия - представете си как ненадейно пътят пред вас се открива, и не е празен, а има кола, която наближавате супер бързо. Ще му се изправи косата, ако успее да спре, пък после нека бърза. А аз в цялата ситуация няма да имам вина, и ще остана като свидетел. Това което написах е опасно за живота, надявам се никога да не стигна до него!FIAT ili FERRARI se tam
FIAT UNO 1.0 i.e fire 45 h/p
FIAT BRAVO 1.6 16v 103 h/p
FIAT BRAVO II 1.9 multijet 16v 150 h/p
Коментар
-
Това е единственото което ме спира, наистина! Но не бих се поколебал ако отпред е камион/тролей/автобус/волф или други трудни за поместване предмети. Друго ме дразни, не знам в коя тема го бях написал - напъва се един голфаджия с ГТИ (голф тройка инжекцион) и ми свети. И аз една предавка надолу, мръсна газ, газ, и оня там си остана, а аз заминах. За кво се напъваше? и ми свети даже. ми като се напъва, да се напъва докрай, а не само за да е пред мен. Ама той е с ГТИ все пак, а това си е диагноза.
Коментар
-
КИМИ написа:Ако извадиш пистолет трябва да си готов да го използваш и да убиваш, иначе по- добре не го вади.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
maiska
ogi28b написа:Това е единственото което ме спира, наистина! Но не бих се поколебал ако отпред е камион/тролей/автобус/волф или други трудни за поместване предмети. Друго ме дразни, не знам в коя тема го бях написал - напъва се един голфаджия с ГТИ (голф тройка инжекцион) и ми свети. И аз една предавка надолу, мръсна газ, газ, и оня там си остана, а аз заминах. За кво се напъваше? и ми свети даже. ми като се напъва, да се напъва докрай, а не само за да е пред мен. Ама той е с ГТИ все пак, а това си е диагноза.смях се със сълзи...... Цитирам защото е уникално:***Абе ЗАЩО бе, мама му стара, тия хора дето не си знаят възможностите на колите, се напъват най-много по улиците!?!!?!? Ми писна ми вече! Настига ме някакъв голф четворка , разбираш ли , лепи ми се на бронята, ама така че ако само пипна спирачките, ще влезе при мен ( а нямам драйвери за голф 4 и няма да мога да си го инсталирам...) , и ми свети - къси, дълги, средни, горни, долни..... И аз съответно се ядосвам и от 5-та върнах 4-та и му направих ефекта "мръсна газ", и газ! Онуи нещо отпред - турбото като се разсвири - все едно бях на летището. Съответно първо го отрових, а после се отдалечих толкова бързо напред, че онзи все едно даде задна! Има ли голфове със синхронизирани задни? И за какво беше това светене, да го питам този човек? Аз като видя очевидно по-силен автомобил, не му светя да го притеснявам. Защо пък този с голфа на мен ще ми свети? Той е с голф, все пак.***
Коментар
-
имах един колега с един голф 2 дето много бега и никога не се чупи няма да ви казвам колко пъти съм го теглил с уното (тогава имах уно 1.0 фаер 45 коня) онзи голф ГТИ голяма бегачка 1.8 90коня ама повече от половината умрели по пътя и тръгнал да ми го фали ама то големи хвалби голямо чудо колко много бега . :D е какво да ви кажа пуснахме се на гонка и аз със моето уно му скъсах гъза напрайх го за смях пред всички. то голфа му не беше добре нещо и затуи го рязнах ама като си знае усрания гъз да не се хвали много. та мисълта ми е хем си знаят ограничените възможности хем много се хвалят абе траите си там че да не вадя пак уното.FIAT ili FERRARI se tam
FIAT UNO 1.0 i.e fire 45 h/p
FIAT BRAVO 1.6 16v 103 h/p
FIAT BRAVO II 1.9 multijet 16v 150 h/p
Коментар
-
NikMar написа:Lane Staley написа:Но на мен не ми беше интересно, сигурно нещо съм повреден, та дадох мигач да мина в дясната лента, но не би, младежът все така искаше да си караме заедно и мина в дясно и той. Викам си - ми щом ти е притеснено сам, ще карам зад теб... но той се шмугна към ОМВ...Та ако видите младежа - с червено якенце беше, кажете му, че има хубава кола, нека не се притеснява.Fiat Bravo 1.9 M-Jet 16v sport 2007
Fiat Tipo 1.6ie 159A3.046 OHC
Коментар
-
asus написа:NikMar написа:Lane Staley написа:Но на мен не ми беше интересно, сигурно нещо съм повреден, та дадох мигач да мина в дясната лента, но не би, младежът все така искаше да си караме заедно и мина в дясно и той. Викам си - ми щом ти е притеснено сам, ще карам зад теб... но той се шмугна към ОМВ...Та ако видите младежа - с червено якенце беше, кажете му, че има хубава кола, нека не се притеснява.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
И аз днеска имах един инцидент. Един с джип си мислеше че може да кара в насрещното в задбранена улица. Когато ме засече и започна да ми обснява че трябва да му направя път да мине запазих спокойствие и започнах да му обяснвам че улицата е еднопосочна и трябва да обърне. Но онзи се направи на мъж и започна да ме бута и да ме заплашва и когато посегна да ме удари по ръката не издържах и такъв шамар му ударих че очилата му отхвръкнаха на 10м. Добре че слезна жена му от колата и започна да го дърпа и да го моли да се качи и да обърне, иначе ако беше продължила раправията щах да го ударя поне още веднъж. После съжалих, че си изпуснах нервите, но не може някои хора да си мислят, че са недосегаеми и могат да правят каквото си искат. И явно в нашата страна все още проблемите се решават със силови методи.BRAVA 1,4 12V
Nissan Navara
Коментар
-
Колеги аз по принцип избягвам конфликти , но не смятам че който и да е било мангал а и не само мангал може да ми се прави на много интересен и оригинален. Такива ги наказвам много бързо , просто ме е яд да гледам как някоя кретенуха дето ще го здухам като стой та гледай , да ми се пъчи и да се мъчи да си бълва олигофренията върху мене , не благодаря имам си достатъчно грижи и занимания че да понасям поредния "социогофрен".До сега е имало няколко ексцесии и не само с по един шамар , а ако се обърка пък да вади нещо трябва да му е ясно че ще го пее поп , защото няма как да знае аз с какво и колко се разхождам . Да чукна на дърво до сега "рататата" не ми се е налагало да възпроизведа (дванадесетте годинки яко занимания в сферата на кик-бокса са ми напълно достатъчни ) , ама ако се наложи въобще не бих се замислил, първи никога няма да извадя оръжие - ОРЪЖИЯТА НЕ СА ИГРАЧКИ ! Та колега Оги , ти най добре си знаеш как да постъпиш в подобни ситуации. А относно ширещата се цигания в родината ни са виновни политиците - не забравяйте кой ги избира все пак..... и когато обърна на Драконови мерки , ще стане бий за да те уважават и уважавай за да не бъдеш бит.....А ЗАЩО ПРОСТО НЕ БЪДЕМ ТОЛЕРАНТНИ , НИКОЙ НЕ Е БРОНИРАН !!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар