Уважаеми форумисти, Нужен ми е съвет. Благодаря ви предварително. От известно време заподозрях гаджето ми, че кръшка. Както обикновено. Ако вдигна аз телефона - затварят. Взе често да се среща с "приятелки", а като я питам с кои е била, казва, че не ги познавам. Взех да гледам през прозореца кога ще пристигне с такси, а тя идва зад ъгъла и не мога да разбера с каква кола е дошла. Както и да е, никога не бих я разпитвал за такива работи, но когато снощи късно пак тръгна на някаде, не се сдържах. Слязох до моята кола, залегнах зад нея и започнах да наблюдавам какво ще стане. И гледам - ужас! Долните тампони на амортисьорите станали на нищо! Как мислите, дали ще мине само със смяна на тампоните или ще трябва да се изръся и за амортисьори?:D Взето от opelclub-bs.com
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нужда от съвет ...
Collapse
X
-
Това го прочетох в Аутобилд мисля за първи път.Готино е! :D Но чуйте това (пак от там):Горд собственик на нов Смарт(някакво немско име беше) отива да зарежда за пръв път и обърква пистолетите.Усетил се,че сипал 15 литра нафта и извикал приятел да го изтегли,че да не пали двигателя.У тях двамата умници решили,че най-лесно ще изтеглат съдържанието на резервоара с ПРАХОСМУКАЧКА В резултат нов модел ракета (може де е била АЕГ),двама "техници" опърлени и един Смарт Хора всякакви.I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
Човек загазил си много!Ситуацията е оплескана тотално!В такава ситуация се чудиш кое е най-правилно за теб!Вземи се в ръце и не се депресирай!Няма смисъл всичко ще се оправи!Не мисли за най-лошото ,а именно смяна на амортесьорите!Може да се разминеш само със смяна на тампоните!Само си намери някой свестен майстор!!!Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар