Оги, от кухнята имам перфектен изглед над оживен пъти се заглеждам във фароветеснощи като беше мокро и като минеше кола с ксенон...това е друга работаиначе като е сухо китайския ксенон не се различава чак толкова от фаровете на чисто новите колиестествено няма нищо общо с фаровете на старитено но мокро разликата се вижда от космоса :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Щях да блъсна човек! (или Нуждата от добри фарове)
Collapse
X
-
u_bo Пуснато на: Пет Мар 21, 2008 10:09 am Заглавие: -------------------------------------------------------------------------------- tyson написа:Оги, поръчах 60 градуса Като дойде ще го снимам и ще го сложа тук.Във вторник се очаква да се финализира сделката. не мога да се сдържа ама нали се сещаш че ако 6000К бяха по-добри от 4300К, тогава всички заводски щяха да са с 6000К НО заводските са на 4300К. все пак надали мерцедес, бентли .. и други подобни грешат по въпроса. що не поръчаш едни 4300 К , зимаш ги и идваш в Пд. аз ти давам моя тестван и без грешка 6000К а ти ми даваш 4300 К бонус ти го монтирам"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
u_bo
tyson написа:Да разбирам ли, че не си доволен от 6000К?Другия ми избор е 4500К ?Още не е късно за промяна ?
Коментар
-
u_bo
tyson написа:Окей, поръчвам 4500, защото няма 4300
Коментар
-
u_bo Пуснато на: Пет Мар 21, 2008 12:43 pm Заглавие: -------------------------------------------------------------------------------- tyson написа:Окей, поръчвам 4500, защото няма 4300 да не забравиш снимки на комплекта преди монтажа и после снимки на това как свети като го монтираш ако имаш път към Пд да се обадиш едит: виж си направи преработката на късите ’na detron’ както я нарича оги"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
Коментар
-
u_bo
Sev написа:става въпрос за следното:при пускане на дълги, късите гаснат за мигкоето е вредно за ксенона....снощи ми се наложи да карам със старите крушкикаквото ще да става, с такива крушки няма да карам повече никогатолкова се свиква този ксенон, че връщане назад няма
Коментар
-
Sev написа:tyson написа:Какво значи това?Нищо не ми говори по принципRIP Bravo 100 16V
Audi A4 2.5 TDI
Коментар
-
u_bo
bambucha написа:Sev написа:tyson написа:Какво значи това?Нищо не ми говори по принцип
Коментар
-
Да, задължително да се проверява дали свети ЦЕЛИЯ или само ДЪЛГАТА част на фара при светлинен клаксон, мисля че и в "оная" тема го пишеше. ако не е - ще го добавя Както казва колегата u_bo - целта на промяната е "обновяване на инсталацията към версията от 2000 година". Полезната информация от офтопика на колегата е че сега знаем че неговото браво е 2001 година, за тези които се чудеха Нека спазваме веселия тон
Коментар
-
Добре.Аз хал хабер си нямам от електротехника, и посмъртно не мога да си преправя сам инсталацията.Имам един въпрос към Оги:Това, че фаровете ми са от Марея с лупи, ще ми е от полза ли при ксенона и какво лошо мога да очаквам от този фактор?Предварително благодаря!"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар