Много кофти , Жоре. Бързо оздравяване.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Катастрофа
Collapse
X
-
Диагноза от днес - комоцио. Явно съм губил съзнание.Забраниха ми теливизия, компютри...за цели две седмици.Явно ще съм далеч от форума за известно време.Надявам се да се оправяте без мен, само две седмици са :DСега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
Колега съжалявам за случилото се , от скорошен опит по подобен начин знам какво е , но е важно че все пак си се отървал леко , пожелавам ти скорошно оздравяване и оттук нататък безаварийно и безпроблемно пътуване ..... и когато обърна на Драконови мерки , ще стане бий за да те уважават и уважавай за да не бъдеш бит.....А ЗАЩО ПРОСТО НЕ БЪДЕМ ТОЛЕРАНТНИ , НИКОЙ НЕ Е БРОНИРАН !!!
Коментар
-
При тази скорост пак леко сте се разминали. Мой приятел заспа на волана на Ауди А4 и след 70м полет през полето се блъсна челно в едно дърво. Скоростта била около 120км/ч. Отворили са се и четирите еърбега на колата, а равносметката е следната: колата - тотална щета, детенцето отзад в бебешка седалка няма и драскотина, жена му на предната седалка с комоцио и счупена ръка, той от кръста на долу нямаше здрава кост. Левия крак - буквално раздробен. Двете ръце счупени, носа и той. Рязали колата, за да го измъкнат, а катаджия хвърлил парцал върху лицето му, за да не гледа, щото представете си как са изглеждали краката му - капачката била в средата на бедрото, петата обърната почти до коляното...Катастрофата стана през септември, а едва сега проходи без патерици, има 1.5 кг железа в краката си.Желая ти скорошно оздравяване и дано никога вече да нямаш такива случаи!Understeer - when you hit the wall with the front of the car. Oversteer - when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower - how fast you hit the wall. Torque - how far you take the wall with you.
Коментар
-
Явор Митев
Реклама
Collapse
Коментар