Колеги, тази история няма как да не я споделя с вас...Днес, неделен ден, по улиците на София излезнали неделните шофьори, а също излезнали и доста полицаи.Излизам от квартала, карам си нормално, с колан разбира се, детето на задната седалка (на 8 г.) също с поставен колан, културно си давам мигачи на всяко кръстовище, прилично си спазвам всички знаци и ограничения (то при толкова малко трафик в сравнение с през седмицата на човек даже му е кеф да кара нормално ).И така както си карам, звъни ми телефона... ама някак си така международно ми звъни (както викаше Георги Мамалев в едно предаване). Та нали съм жена и обичам да си говоря по телефона, а пък и щот съм жена забравих да си включа хендс-фри-то, нямаше как - вдигнах телефона. Разговорът беше за 30 секунди, обаче бяха достатъчни за да изскочи чичко полицай от храстите и да каже - айде у лево (пардон - отбийте вдясно моля).... Спирам аз, старшина еди-кой-си, документите.... и т.н. предполагам всички знаят словореда. Моля отидете при колегата. А колегата седнал в една служебна Темпра, горката мръсна, очукана тук там... Аз обаче много горда щот мойта току-що измита, лъсната, свети като кукличка... Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 С колегата започваме обясненията - с кой съм говорила, ама толкова ли е важен разговора и т.н. Въпроса с корупцията тук май не седеше на дневен ред (демек - не искаха да черпя), въпреки че аз бях готова да се разделя с още 10-ина точки от талона и глоба, отколкото да им дам пари на ръка....Та докато се обяснявахме, дойде старшината (онзи дет ме спря), и вади от багажника едни кабели за ток - оказа се че шофьора, който са спрели преди мен и с който вече са приключили, не може да си запали колата.... И полицайте ша помагат............ Напуши ме яко смях, не се сдържах и почнах да се хиля..... Добри момчета, помагат на гражданите в нужда.... след като им напишат акта..... Както и да е, извади кабелите и запали Темпрата да я премести по-близо до злощастния шофьор, дет хем и акт му написаха, хем и акумулатора му падна и не може и да си тръгне от там Та запали старшината колата и като почна да вие оня ми ти ремък.... - Ооооо, викам, тоя ремък е за смяна, или поне трябва да се пристегне... (Лелееее и на двамата им увиснаха чинетата... )- Ама вие откъде така разбирате от коли ???- Как откъде, ми аз съм от ФИАТ форума - мнооого гордо им отговарям. - В нашия форум всичко има, можеш да получиш съвет за всеки проблем и КОЛЕГИТЕ са номер 1....Еее, колеги, честно не ми се вярваше че може да мина метър, обаче явно с "ФИАТ форума" мноооого съм ги впечатлила. Получих "предупреждение" за разумно шофиране, а те получиха адреса на форума Ето това се казва популяризиране !!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
История за КАТ-аджии и още нещо...
Collapse
X
-
maiskaЕтикети: –
-
zarcov написа:Лелеле докарала си катаджии във форума. Сега като се хвалим кой колко вдигнал мисля че скоростите всеки ще намаля с 50-100 км по-надолуFiat Punto 1.7TD
Mazda 626 2.0
Fiat Croma 2.4 Multijet
Коментар
-
zarcov написа:Лелеле докарала си катаджии във форума. Сега като се хвалим кой колко вдигнал мисля че скоростите всеки ще намаля с 50-100 км по-надолу
Коментар
-
Humppa
Предлагам админите да следят IP-тата, ако са от КАТ да им поставят по една синя лампа над авататите :D
Коментар
-
Предлагам админите да следят IP-тата, ако са от КАТ да им поставят по една синя лампа над авататитеAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
zarcov написа:Лелеле докарала си катаджии във форума. Сега като се хвалим кой колко вдигнал мисля че скоростите всеки ще намаля с 50-100 км по-надолуSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа:zarcov написа:Лелеле докарала си катаджии във форума. Сега като се хвалим кой колко вдигнал мисля че скоростите всеки ще намаля с 50-100 км по-надолу>>> PUNTO POWER - HGT<<<
Коментар
-
eliie написа:zarcov написа:Лелеле докарала си катаджии във форума. Сега като се хвалим кой колко вдигнал мисля че скоростите всеки ще намаля с 50-100 км по-надолу>>> PUNTO POWER - HGT<<<
Коментар
-
Humppa
zarcov написа:eliie написа:zarcov написа:Лелеле докарала си катаджии във форума. Сега като се хвалим кой колко вдигнал мисля че скоростите всеки ще намаля с 50-100 км по-надолу
Коментар
-
Humppa написа:zarcov написа:eliie написа:zarcov написа:Лелеле докарала си катаджии във форума. Сега като се хвалим кой колко вдигнал мисля че скоростите всеки ще намаля с 50-100 км по-надолу
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар