Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

История за КАТ-аджии и още нещо...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

.

Аз лично винаги съм бил по-съгласен да дам 10-20 лева на някои полицай от колкото да ми вземат точки и да вися по гишетата на КАТ сумати време, за да си взема контролния талон ... а не го все го няма постановлението не излиза с месеци и така на татък....За мен самия е по-лесно и по-бързо. Но е изкючително неправилно...
    Ritmo Forever " Alfa Romeo 1.6. TS 120 PS.

Коментар

zarcov написа:
      eliie написа:
      zarcov написа:
      Лелеле докарала си катаджии във форума. Сега като се хвалим кой колко вдигнал мисля че скоростите всеки ще намаля с 50-100 км по-надолу
      Ми да ти кажа то вече има такива! Аз знам за 1, може и да има още!
      Аз нямам проблеми, след първия акт вече гледам да не нарушавам закона! А акта ми го написаха 11 дена след като бях взел колата Така че мога да кажа че съм съвестен шофьор.
      Браво, само така.
      i az imam fiat bravo

Коментар

Да си жена - шофьор си е привилегия... мен като ме спират само мърморят и нищо Както каза свекито (свекърва ми) "На мен първият ми акт го написаха след като минах 40 г.".... та така и аз спокойна, викам си аз съм на 21 ехеее има много време... ама като бласнах колата на полицай не ми се размина . Още карам с акта и не знам каква ще ми е глобата.
        Fiat Bravo 1,6 16V 103k.c. (Метан)

Коментар

Мдааа, първия път ми се размина, обаче втория.... Втория път вече ми написаха акт!!!!!Утре ми изтича и трябва да отида да видя какви са последствията....Еееееех тия телефони........... Вече не говоря докато карам - независимо с или без хендс-фри.... Ставам примерен шофьор

Коментар

Ами като не ти се дава рушвет плати си актчето раздели се с точиците и после пак се сърди на катаджиите.
            Хората са като свинете даже прасетата са по-човечни!

Коментар

Working...
            X