Благодаря на всички за подкрепата. Има много такива случаи със стотинки- напр. скоро един си плати наема на гаража, преди много години един мъж от Габрово си беше платил данъците за доста години със жълти стотинки, самоче неговите бяха с няколко човала. Тогава бяха затворили за един ден данъчнотоНо във нито един от случаите не са били отказвани стотинките...Айде някой ако има клипа в компютъра си и не е много голям да ми го прати на gosho_777@abv.bg че немога да го отворя нещо Благодаря.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Днес ме даваха по Nova TV
Collapse
X
-
Много ви се радвам на ентусиазма, но ще ми обясни ли някой какво общо има касиерката дето е броила стотинките с дупките по пътищате и определянето на цената на винетките?И как точно това е израз на гражданска позиция? По скоро е израз на гняв, който е насочен не към правилните хора и на начина на мислена на българите който разваля настроението ми всеки ден.Много недомислена работа и по-скоро желание за публична изява виждам тук.
Коментар
-
Здравей, добре дошъл във форума. И колата ми няма нищо общо с дупките, но тя го отнася, касиерката няма нищо общо с данъците, но тя го отнася, това е положението. Просто едрите банкноти съм ги дал за резервни части - носачи, тампони, амортисьори, и ми връщаха ресто на стотинки, и като на рекламата - понеделник, вторник... сряда, четвъртък... с рестото от деня покриваш кредита, с рестото от части си плащаш данъка. Аз сериозно се замислям да подхванем масова инициатива - плащане на данъци с жълти стотинки и то в последния ден, докато има отстъпка 5 %. Ще им се ... ...ката. И ще се изсипем стотици колеги от всички форуми с пликове стотинки, а телевизиите ще снимат... Да, това ще бъде една колективна публична изява, символизираща единството на шофьорите с/у идиотщината!
Коментар
-
колега Зион, Първо- не мисля че начина ми да изразя недоволството си не е необмислен (за касиерката) понеже това е институцията която е най близо до ремонтите на "пътищата ни" понеже са главна институция за плащане на винетни такси. Замисли се- би ли ме приел някой министър за да си платя таксата? И второ- можеш да питаш който и да е от моите близки и приятели дали съм търсил публична изява- опитах по човешкия начин (без гласност, дори без телефон с камера)- нестана, след това по по- сложния през институции- и там нестана. Ти в моя случай какво би направил, без варианта с банката? Ти ако харесваш винаги да се примиряваш с нередности и да оставяш който и да е да ти гази правата съжалявам.... не всички сме така За това българите сме на такова дередже, точно заради хора мислещи като теб.... не искам да те обидя.БлагодаряBravo TD100 98'- това в Гаража
Brava TD100 96'- Мир на праха и...
Bravo TD100 97'- новата придобивка на брат ми....
Какво остана да ви кажа освен "Fiat Diesel Power Forever"
Коментар
-
Браво Човече! Социално-отговорният блог те поздравява! Преди няколко дена и аз пуснах инициатива щото много се дразня на тия ями!Още по темата
Коментар
-
Гошо_777, всеки има право на мнение, и аз уважавам твоето, и ако това което си направил е помогнало за оправнето на една дупка в софия ще ти кажа браво, но факт е 4е никоий от когото това зависи няма да обърне вниманине на твоята реакция, защтото по никакъв на4ин не го засяга. И единственото което си постигнал за мен е да изнервиш касиерките които работят там, за да намразят те пове4е работата си и да се държат още по-неу4тиво с хората които си плащaт винетките след теб. А затова не мога да ти кажа браво.
Коментар
-
Естествено че стотинките са си пари и това й е работата на касиерката - да брои / прибира / дава пари - това й е част от процеса на работа. Като не й харесва тази работа, да си намери друга. Може да им вземат по една машина за броене на стотинки и готово - ако въобще има такива машини. И той е от Габрово, а не от СофияAudi 1.8S златен талон
Коментар
-
zion написа:....., но факт е 4е никоий от когото това зависи няма да обърне вниманине на твоята реакция, защтото по никакъв на4ин не го засяга. ....
Коментар
-
Humppa
Поздравления, Гошо, за идеята, ноооооооо, трябваше да я споделиш във форума, за да можем и ние да събираме стотинки в чували
Коментар
-
Уха!Поздравления за търпението и АДМИРАЦИИ! И между другото, точно така е трябвало да стане - с много шум!Щото тя лелката не е виновна за пародийните ни пътища.Ако ги е преброила чинно, ефекта щеше да бъде много по-незначителен!Още веднъж евала за това, което си направил.Не че това ще промени нещо - важното е купон да става!I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Колега, zion на проблемите трябва да се дава гласност, защото докато се крием като щрауси с идеята че на нас еди какво си няма да се случи ще страдаме всички. В тази държава още дълго време ще се решават проблеми на които им е дадено гласност иначе за "съвестните" ни управляващи неогласен проблем не е проблем.От мен още веднъж браво за постъпката.BRAVA 1,4 12V
Nissan Navara
Коментар
-
И аз започвам да събирам стотинки!!!Евала Гошо за инициативата, мамка им мръсна тези бирници ще ни съсипят, нито пътища като пътища нито държава като държава, дето е казал един "Не сме народ - а мърша""Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар