Тази сутрин бързам да изляза с колата от гаражите, че имам уговорка за кафе в центъра и хората ме чакат. Гледам, на изхода, откъм улицата, един чичо с Пежо 206 закъсал, мъчейки се да влезе. Като почиствали улицата, нахвърляли буци сняг и лед и той се нахендрил отгоре им и колата му хем затънала, хем отдолу е и подпряна от леда и няма мърдане. Извадихме лопати, бутахме го четирима души, хем колко е то това Пежо - не отлепя, дори колелата не може да завърти. Обаче аз бързам и викам на изумения чичо, че ще си докарам колата и ще го побутна да го изкарам пак на улицата. Той дори и не успя да ми отговори. Докарах Мареата, сложих един дунапрен между двете брони и само като я подпрях, я избутах на улицата. После изчистих събралия се отдолу лед и културно си минах през това "фатално" място. Чичото продължаваше да седи и гледа отстрани и даже едно "благодаря" не се сети да каже. Мачкат наред тез Фиати, ей! Успех и безаварийно каране!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат в нужда се познава
Collapse
X
-
Re: Фиат в нужда се познава
sugarboy написа:Тази сутрин бързам да изляза с колата от гаражите, че имам уговорка за кафе в центъра и хората ме чакат. Гледам, на изхода, откъм улицата, един чичо с Пежо 206 закъсал, мъчейки се да влезе. Като почиствали улицата, нахвърляли буци сняг и лед и той се нахендрил отгоре им и колата му хем затънала, хем отдолу е и подпряна от леда и няма мърдане. Извадихме лопати, бутахме го четирима души, хем колко е то това Пежо - не отлепя, дори колелата не може да завърти. Обаче аз бързам и викам на изумения чичо, че ще си докарам колата и ще го побутна да го изкарам пак на улицата. Той дори и не успя да ми отговори. Докарах Мареата, сложих един дунапрен между двете брони и само като я подпрях, я избутах на улицата. После изчистих събралия се отдолу лед и културно си минах през това "фатално" място. Чичото продължаваше да седи и гледа отстрани и даже едно "благодаря" не се сети да каже. Мачкат наред тез Фиати, ей! Успех и безаварийно каране!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар