ogi28b написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да прелетиш по цариградско... 150+
Collapse
X
-
-
Disturbed написа:...изчака да се източат колите дето минаваха на зелено през кръстовището и изперка на червено
Коментар
-
ogi28b написа:... Не знам какво им астава на всички - гледам го зад мен, изведнъж газ, ррррррррррррррр, 2ра 3та, 7000 оборота на двигатела, и се завре пред мен... и гледам на гърба му пише W оградено в кръгче...но е важно да е пред мен! какво им става на тези от ФВ?Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.
Коментар
-
5 GTT написа:Я да попитам колко от вас са се качвали на 5 ГТ турбо? И не е 1.7сс, а само 1.4сс. и непишете глупости за колата! Поровете се малко и ще видите какво се крие под капака и. И все още има такива в БГ в отлично здраве!Fiat Punto 1.1 6Speed
Коментар
-
beast31 написа:5 GTT написа:Я да попитам колко от вас са се качвали на 5 ГТ турбо? И не е 1.7сс, а само 1.4сс. и непишете глупости за колата! Поровете се малко и ще видите какво се крие под капака и. И все още има такива в БГ в отлично здраве!
Коментар
-
ogi28b написа:Аз пък мисля че одавна настъпи момента в който трябваше да спрем да обсъждаме реното с необятни възможности. Тя за кво беше темата , а ква стана.... вярвам че всички здравомислещи колеги ще се съгласят че е за кофата! или поне за катинара.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар