Колега ici - може и с 50 км/ч да участваш в тотализатора, не ти трябва най-вървежната кола. Аз сега открих за това рено 5 - колегата който го хвалеше може би е искал да каже 100 км/ч, а не 190, деветка и нула са едно до друго на клавиатурата, и лесно се бърка. А то стана голям спор И аз предлагам като се видите на някое кръстовище, да не се правите на големи мъже един пред друг, ами да пийнете по бира, и да си полафите, в някое заведение, че вече от рацери стана трудно за движение по улиците. Не знам какво им астава на всички - гледам го зад мен, изведнъж газ, ррррррррррррррр, 2ра 3та, 7000 оборота на двигатела, и се завре пред мен... и гледам на гърба му пише W оградено в кръгче...но е важно да е пред мен! какво им става на тези от ФВ?
Не знам кво им става, бате ама е са току що закарах гаджето ми и се прибирам и вече съм на ботевградско на първия светофар след Подуене / като излезеш изпод моста / и карам в най-лявата лента за направо / има още 2 леви за наляво, и го гледам 1 от най-дясната / тая дето идва от Слатина, Редута / с ляв мигач и иска пред всички да мине. лошо няма намалих малко и гледам как да му направа път да мине, щото щеше да удари някой, премина успешно човечеца и аз продължавам в най лявата лента за направо и гледам от средната с неква червена кола направо се клатушка към мене с резки движения и викам край и тоя ше завива на ляво и са ше ми смачка калника и се мръднах леко и той направо си зае мойто место, а аз застъпих с левите гуми лентата на тия за левия завой, и го гледам докато ме изпреварваше ПОЛИЦАЙ! и като спря пред мене гледам ГОЛФ 2 ?! и си викам УЖАС давам малко напреде и тоя гледа злобен назад през изпотения джам, викам си що ти не *** майката полицейска и отварям стъклото и тоя вика : НАКЪДЕ ЩЕ ЗАВИВАШ БЕ ? и аз му викам не завивам карам направо. и тоя : А ЗАЩО НЕ СЕ ПРЕСТРОИШ, и аз му викам къде да се престроявам бе ПОЛИЦАЙ не виж, че карам тука, а ти ме прескачаш! и тоя затвори джама изчака да се източат колите дето минаваха на зелено през кръстовището и изперка на червено Пълно е с идиоти... са му е свършила смяната цял ден са го правили на маймуна и са той беше решил да накаже всички шофери по улицата. най интересното е че после се замислих защо така направи и се сетих ... той си помисли, че съм един от всичките тарикати дето на това кръстовище карат до последно в лентата за направо и чак при светофара засичат тея за наляво и така вместо да чака 3 светофара минава пръв на първото светване. и всичко това защото намалих да пусна заблудения човечец дето прецапа 4 ленти за да си заеме мястото което му се полага Аз попринцип въобще не се впечатлявам, ама да ви разкажа .....
...изчака да се източат колите дето минаваха на зелено през кръстовището и изперка на червено
Така е колега, те са по-специални!!! Жалко само, че повечето от тях като свалят униформите, и им олепиш по 2 шамара, ще се изходят в гащите, ама като са с униформи са невероятни и се правят на големи мъже! Това са лекета. А истинския полицай трябва да дава пример и да прилага закона!
... Не знам какво им астава на всички - гледам го зад мен, изведнъж газ, ррррррррррррррр, 2ра 3та, 7000 оборота на двигатела, и се завре пред мен... и гледам на гърба му пише W оградено в кръгче...но е важно да е пред мен! какво им става на тези от ФВ?
Вече съм убеден, че като ми видят лепенката на задното стъкло и емблемата- тия с Г3 пощуряват- ръчкат да ме изпреварват, та чак аз ги чувам как им щракат повдигачите та ще им изпадат пломбите вътре... Yellow_Flash_Colorz_PDT_29 На 3-4 пъти изръчках 2-3- 4, колкото да ги дръпна с по 20 метра, ама ония се не отказват бе!Май стикера е виновен. :D :D :D
Я да попитам колко от вас са се качвали на 5 ГТ турбо? И не е 1.7сс, а само 1.4сс. и непишете глупости за колата! Поровете се малко и ще видите какво се крие под капака и. И все още има такива в БГ в отлично здраве!
Я да попитам колко от вас са се качвали на 5 ГТ турбо? И не е 1.7сс, а само 1.4сс. и непишете глупости за колата! Поровете се малко и ще видите какво се крие под капака и. И все още има такива в БГ в отлично здраве!
Колега,това все пак е ФИАТ Форум,а колкото до това какво се крие под капака,трябва ли да вадя преждевременно Уното от бокса,та да го видиме реното колко върви?П.П. До сега на Божура не е имало такова рено което да ме дръпне.Уважавам всички марки коли,но нека бъдем реалисти!Сори за спама!
Колега,това все пак е ФИАТ Форум,а колкото до това какво се крие под капака,трябва ли да вадя преждевременно Уното от бокса,та да го видиме реното колко върви?П.П. До сега на Божура не е имало такова рено което да ме дръпне.Уважавам всички марки коли,но нека бъдем реалисти!Сори за спама!
Прав си! Да бъдем реалисти! Дори Уното ти да е турбо, ако не е пипано можеш да дръпнеш само някое сдухано Рено ГТ, но не и в перфектно състояние!
Аз пък мисля че одавна настъпи момента в който трябваше да спрем да обсъждаме реното с необятни възможности. Тя за кво беше темата , а ква стана.... вярвам че всички здравомислещи колеги ще се съгласят че е за кофата! или поне за катинара.
Аз пък мисля че одавна настъпи момента в който трябваше да спрем да обсъждаме реното с необятни възможности. Тя за кво беше темата , а ква стана.... вярвам че всички здравомислещи колеги ще се съгласят че е за кофата! или поне за катинара.
направо за кофата ... след тва веднага пускам 1 с клипчето ... и ще видите каква е датата, точно тогава когато написах, че съм го направил ))
Коментар