Колата е Фиат Добло на 15 600 км. купено от Аутоиталия. Преди 600 км. ходих да му сменям масло и филтри в сервиза(защото е в гаранция 470 лв.)Та сега ще се връщам пак там. Не знам дали нещо са направили майсторите или му е дошло времето. Проблема е следният При навъртане на пълен десен волан се чува сташно чукане и пукане. Като отворя капака не се вижда нищо. Днес в 11:00 ч. имам записан час да видя какво ще кажат.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
И новите коли се чупят
Collapse
X
-
470лв за масло и филтри????????Какво са сменили точно и на каква цена са го хванали?Тази цена е почти нереална.Освен ако труда, не си го хващат по 300лв на час и да са се мотали.Колеги, я кажете, това гаранционно обслужване (смяна на масло) въобще работата плаща ли се? Според мен в гаранционния период би било редно да не се заплаща.В крайна сметка смяна на масло в най тъпия сервиз е до 10лв.Ти си отишъл, изсипал си им буквално от порядъка на 20~50 хиляди лева и накрая да искат 10лв за смяна на маслоA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:Колеги, я кажете, това гаранционно обслужване (смяна на масло) въобще работата плаща ли се? Според мен в гаранционния период би било редно да не се заплаща.В крайна сметка смяна на масло в най тъпия сервиз е до 10лв.Ти си отишъл, изсипал си им буквално от порядъка на 20~50 хиляди лева и накрая да искат 10лв за смяна на масло
Коментар
-
Явор Митев
Първи смени на консумативи за:Дачията - 112 лв за масло, филтър, труд, семеринги някакви на масленият филтър и въздушен филтърАвео -то - 155 лв. за същото без семерингитеЛинеа-та още не съм ходил, но ми казаха към 180 лв.
Коментар
-
При Форд е около 200-220 лв. обслужването и е от 15000 до 25000 в зависимост от модела. Ако сравняваме Добло и Торнео Кънект - Кънетае на 25000км дизела и е 210-220 лв. Дачия Логан 15.dci на 10 000км 140 лв., ако искаш! ******** ЕВТИНОТО СИ Е ЕВТИНО!!! Хидравликата твърва, пълна кошница като Рено Канго от 90-те, ама пак всеки си решава.Модериран пост!Модераторски екип на fiat-bg.orgBravo 2.0 20V
Tipo 2.0 16V SediciValvole
Коментар
-
MartoModev написа:Значи по 18лв. е литър масло(5 л.)Горивен филтър 148 лв. .........Другите неща не мога да си ги спомняA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:MartoModev написа:Значи по 18лв.е литър масло(5лт)Готивен филтър 148лв..........Другите неща не мога да си ги спомня
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар