Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

И новите коли се чупят

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Абсолютно невярно !Във фирмата имаме две фиести 1.3 бензин и фокус 2007 г. 1.8д. За обслужване на фиестите са ни вземали от 260 до 330 лв. А фокуса=380 лв.изтрих дублиращото се мнениемодераторски екип на fiat-bg.org

Коментар

BULLDOG написа:
      При Форд е около 200-220лв обслужването и е от 15000 до 25000 в зависимост от модела.quote]Абсолютно невярно !Във фирмата имаме две фиести 1.3 бензин и фокус 2007 г. 1.8д. За обслужване на фиестите са ни вземали от 260 до 330 лв. А фокуса=380 лв.изтрих дублиращото се мнениемодераторски екип на fiat-bg.org
      Луд ли си бе?Имам фактури за всичко,а ти? да не говорим че интервала на обслужване на Фиеста-та е един на Фокуса друг на Кънекта съвсем трети и това е според МОТО ПФОЕ не според мен.Явно само си чул във фирмата неща,а не си навътре
      Bravo 2.0 20V
      Tipo 2.0 16V SediciValvole

Коментар

vital написа:
        sev написа:
        ... примерно безплатно обслужване за 100 000 км (тогава и маслото е без пари, както и други консумативи)но иначе - плащаш :D
        Да бе - къде го има това
        BMW
        2015 Renault Megane Expression GT
        2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
        Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

sev написа:
          vital написа:
          sev написа:
          ... примерно безплатно обслужване за 100 000 км (тогава и маслото е без пари, както и други консумативи)но иначе - плащаш :D
          Да бе - къде го има това
          BMW
          Да да
          fiat coupe 1.8 16v

Коментар

sev написа:
            vital написа:
            sev написа:
            Да бе - къде го има това
            BMW
            Поне в София не е така. 320d на 130 000км и нямаше такава екстра, освен че отпадна гаранцията.

Коментар

960 лв. смяна на консумативите на Дукато-тоЧукането се появи и на Дукато-то за 10 дни и само се оправи, не знам как, ама вече го няма, това е ФИАТ - самооправяне на малките проблемчета Не се притеснявай
              FIAT DUCATO 2.3 JTD 03'

Коментар

vital написа:
                sev написа:
                vital написа:
                sev написа:
                Да бе - къде го има това
                BMW
                Поне в София не е така. 320d на 130 000км и нямаше такава екстра, освен че отпадна гаранцията.
                поинтересувайте се и ще се убедитеуслугата се предлага от няколко месеца
                2015 Renault Megane Expression GT
                2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

[quote="BULLDOG"]
                  BULLDOG написа:
                  При Форд е около 200-220лв обслужването и е от 15000 до 25000 в зависимост от модела.Луд ли си бе?Имам фактури за всичко,а ти? да не говорим че интервала на обслужване на Фиеста-та е един на Фокуса друг на Кънекта съвсем трети и това е според МОТО ПФОЕ не според мен.Явно само си чул във фирмата неща,а не си навътре
                  Извинявам се за закъснелия отговор,но рядко посещавам форума. Относно въпросите: 1-Не съм луд. 2-Разбира се,имам фактури 3-Интервалът на сервизно обслужване на ФИЕСТА 1,3 и ФОКУС 1,8тдци е 20000км или една календарна година. 4-Не знам какво съм чул и не знам колко съм навътре, но ще ти разкажа за ФОКУСА, защото изтъкваш колко са добри, а пък фиат, кви са кочини. През март ’07 го взехме от Мото Пфое -Focus 1.8TDCI-115 кс -цъкахме, радвахме му се, автомивка три пъти седмично, абе кеф голям. За четири месеца му направихме 20000 км. без никви проблеми. Влезе си за обслужване-ок 380 лв., както казах и след 1000 км. двигателя даде фира. Закарахме го в сервиза и си го взехме след близо четири месеца. Длъжен съм да кажа, че през тези месеци всеки понеделник бях там и ми се казваше как се работи по колата. Равносметката е сменени турбина, два ЕГР-а, тръбопроводи на турбо, два пъти преинсталиране на софтуер и др. Да кажа, че два пъти взимахме колата и я връщахме, защото тресеше като vw polo tdi и пушеше като икарус. Сега слава богу сега всичко е наред като изключим разхода от 11/100 градско, ама както се казва това са бели кахъри :D Та извода е ,че великите немски машини се различават от италианките само по това, че дизайна им е кофти, нали

Коментар

Re: И новите коли се чупят

MartoModev написа:
                    Колата е Фиат Добло на 15 600 км. купено от Аутоиталия. Преди 600 км. ходих да му сменям масло и филтри в сервиза(защото е в гаранция 470 лв.)...
                    Mисля че трябва да им кажеш едно голямо ЧАО на тия, ако си изплатил колата и да не им даваш тия пари- п.чка им ленина- да не са ти копали на лозето- да си я заврат ш.баната гаранция там, където слънце не огрява. :D
                    Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.

Коментар

Working...
                    X