Без коментар! Заради един телефон, толкова много главоболия !!!Не стига, че ми счупили стъклото апашите, а са се изгаврили и с ключалката !!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Не си забравяйте мобилният в колата, че......
Collapse
X
-
ilkor написа:Къде го беше оставил ?И аз днес си бях забравил телефона в колата. Този от аватара. На вакумна стойка на предното стъкло. Като се усетих че не е около мен се сетих веднага къде е.За късмет си беше на мястотоFiat Bravo 1.9 JTD
Fiat Marea Weekend 1.9 JTD
Fiat Croma facelift 1.9 MultiJet
Коментар
-
deadairplane
-
аз съм си забравял портфейла в колата цяла нощ - като се качих сутринта и си викам "това пък на кой е и какво прави тука" и като се пребърках разбрах че е моя явно всичко е въпрос на късмет да не ти разбият колата като си забравиш нещо. Вече по 5-6 пъти се проверявам дали всичко съм взел като слизам от колата и още толкова пъти оглеждам хубаво да не съм забравил нещо другоAudi 1.8S златен талон
Коментар
-
Колега съжалявам много за станалото, аз го изживях - по малко по-различен начин де, поне го хванах и сега ще лежи в панделата, ама и колко бой му сложих, не е истина За справки http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=16896&start=0BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
много критично място е паркингът пред детската градина в мусагеница, при 95 блок. една сутрин там имаше разбито пасажерско стъкло на ланчия капа, иначе доста поддържан автомобил, личеше му. много гадно беше, човека после изглеждаше много кофти. а там в тоя район се знае че има много наркомани, и пострадват не само леки автомобили, но и апартаменти. Малко му е било на тоя дето Blagun го е хванал! трябвало е да го отнесе за всички! На въпросното паркингче паркират също тъмнозелена делта 2, на младо семейство с малко дете, има и една бяла брава, панда, и другите са разни измислени - сааб 93, сааб 9000, ситроен ксантия, е такива некви...Ако хванете някой такъв дръжте го, и пуснете тема във форума, та всеки да го набие.
Коментар
-
На мен би бяха разбили заставата преди една година. Откраднали една вафла от жабката, а за мен остана несгодата да я оправям!Преди това бягаха през нея, счупиха ми чистачките и ми изритаха халогените. Последно ми счупиха огледалата и ги оставиха да си висят на вратата. Като цяло не схващам идеята, но все пак е късмет че не съм ги видял, защото няма да говоря много и ще стане беля!P.S. Откраднаха ми гумите с джантите, като ми оставиха колата на главините. Поне ги хванаха и ми ги върнаха с обезщитение от 12лв!Honda Accord 1.8 115к.с. 96г.
Honda Civic 1.5 90к.с. 93г.
FIAT Marea 115 '99 1.8 113hP 182.A2.000