Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Зимни гуми 165/70R 13

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

...

Мдааа, аз се сещам сега - жената тъкмо беше сменила Кадета с Полото, дойде си вечерта от София в Плевен и ми се хвали колко хубаво било, че лампичката за фаровете на таблото и била синя и как хубаво светела... Като и казах, че от София до Плевен е пътувала на дълги, вика: "А аз се чудя, че ми светкаха през цялото време, пък ни един катаджия не видях"
    Fiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
    Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008

Коментар

Re: ...

karloson написа:
      Мдааа, аз се сещам сега - жената тъкмо беше сменила Кадета с Полото, дойде си вечерта от София в Плевен и ми се хвали колко хубаво било, че лампичката за фаровете на таблото и била синя и как хубаво светела... Като и казах, че от София до Плевен е пътувала на дълги, вика: "А аз се чудя, че ми светкаха през цялото време, пък ни един катаджия не видях"
      Е не. Направо ме уби с това. Моята поне това знае.
      Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
      Ex.Opel Astra

Коментар

Re: ...

z_sutrov написа:
        karloson написа:
        Е не. Направо ме уби с това. Моята поне това знае.
        E, вече и моята знае
        Fiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
        Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008

Коментар

Yavor написа:
          Абсолютно нечовешки...Жена ми отговаря 101% на описанието, само дето си има мене да се занимавам.Оня ден след 6=7 месеца активно шофиране сама, 100 инструкции и показни и обяснения и т.н. устанивих, че не знае кое е стрелката за температурата и изобщо дали има такава и за какво служи, да не говорим какви показания трябва да има.Бог да го пази Пунтото!Аз затова не и давам да кара Бравата!
          То затова повечето женски автомобилчета, са без тези уредчета, само ламПичка ако се прегрее тогава.Оня ден видяхме две кифли на магистралата с прегрял мотор, (Горкото двигателче беше се омазало от всякъде)Та шофьорката заяви оооо ми незнам, нищо не ми е светвало

Коментар

Working...
          X