Почвам от вчера. С майка ми се разбрахме да докара Уното в сервиза където работя за да видя акумулатора. Дойде тя, погледнах акумулатора нямаше киселина и следователно му долях вода. До тук добре.След това ми каза, че хода на ръчната се е увеличил, и от моя страна последва съмнението, че жилото се е скъсало от студеното. Качихме я на подемника и след огледа който направих, всичко ОК. Тръгнах да въртя колелетата(задните) и опа едното ту блокира -ту отпуска. Смъквам, махам гумите, развивам барабаните и със махането им пада феродото на задно ляво колело подчертавам феродото, не накладката . Бързо до магазина за накладки Raicam някакви измислени, монтирах ги, обезвъдуших и след това беше кефа :D Ръчни ала-бала, след километрите които навъртях ръчната се отпусна малко, но това ще бъде коригирано Щом стане въпрос за спирачна система, колеги действайте!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво стана днес, голямо приключение :)
Collapse
X
-
Forsaken написа:На мен ми се разлепиха в движение! Тогава ако знаеш какъв цирк е!||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Re: Какво стана днес, голямо приключение
ThE_PuNiSHeR написа:Почвам от вчера. С майка ми се разбрахме да докара Уното в сервиза където работя за да видя акумулатора. Дойде тя, погледнах акумулатора нямаше киселина и следователно му долях вода. До тук добре.След това ми каза, че хода на ръчната се е увеличил, и от моя страна последва съмнението, че жилото се е скъсало от студеното. Качихме я на подемника и след огледа който направих, всичко ОК. Тръгнах да въртя колелетата(задните) и опа едното ту блокира -ту отпуска. Смъквам, махам гумите, развивам барабаните и със махането им пада феродото на задно ляво колело подчертавам феродото, не накладката . Бързо до магазина за накладки Raicam някакви измислени, монтирах ги, обезвъдуших и след това беше кефа :D Ръчни ала-бала, след километрите които навъртях ръчната се отпусна малко, но това ще бъде коригирано Щом стане въпрос за спирачна система, колеги действайте!
Коментар
-
dimmX написа:BULLDOG написа:Жалкото е, че хоратя не се замислят каква лоша шега може да им поднесе тази стара барака.Bravo 2.0 20V
Tipo 2.0 16V SediciValvole
Коментар
-
BULLDOG написа:dimmX написа:BULLDOG написа:Жалкото е, че хоратя не се замислят каква лоша шега може да им поднесе тази стара барака.now. BMW E39 523i '98 170hp
ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp
Коментар
-
dimmX написа:BULLDOG написа:dimmX написа:BULLDOG написа:Жалкото е, че хоратя не се замислят каква лоша шега може да им поднесе тази стара барака.Bravo 2.0 20V
Tipo 2.0 16V SediciValvole
Коментар
-
Слушай сега, тарикатче ако въобще си такъв!Не ме интересува през кво си минал кво си карал и тем подобни...тва мен въобще не ме вълнува!Освен това не ми стана ясно това от къде го измисли с носачите, кви морги кви 5 лева... и полечка с някой нарицания!!!Аз май ще съм третия дето щи кажи ,че буташ на акъл!!!now. BMW E39 523i '98 170hp
ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар