GTipo написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Жена и кола...
Collapse
X
-
Всеки поради незнание може да направи някоя върховна тъпотия. За пример ще дам братовчед ми, който наля нафта в колата на баща ми, а баща ми преди да му я даде излишно спомена, че е бензинка. И друг пример- моя много добра приятелка (и уникално изглеждаща мацка) помага редовно на приятеля си по проблеми свързани с колата. Влече си я и разбира! Това е! Останалите жени просто се притесняват от широко разпространеното схващане, че жените са боси по отношения на коли и каране и за тва (от притеснение) правят глупости. Зависи си от човека!Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING
Коментар
-
mims написа:Всеки поради незнание може да направи някоя върховна тъпотия. За пример ще дам братовчед ми, който наля нафта в колата на баща ми, а баща ми преди да му я даде излишно спомена, че е бензинка. И друг пример- моя много добра приятелка (и уникално изглеждаща мацка) помага редовно на приятеля си по проблеми свързани с колата. Влече си я и разбира! Това е! Останалите жени просто се притесняват от широко разпространеното схващане, че жените са боси по отношения на коли и каране и за тва (от притеснение) правят глупости. Зависи си от човека!Фиат Браво 1.6 16V 103к.с. (на газ)
Fiat Bravo 1.4 T Jet 120 bhp
Коментар
-
bravo2790 написа:mims написа:Всеки поради незнание може да направи някоя върховна тъпотия. За пример ще дам братовчед ми, който наля нафта в колата на баща ми, а баща ми преди да му я даде излишно спомена, че е бензинка. И друг пример- моя много добра приятелка (и уникално изглеждаща мацка) помага редовно на приятеля си по проблеми свързани с колата. Влече си я и разбира! Това е! Останалите жени просто се притесняват от широко разпространеното схващане, че жените са боси по отношения на коли и каране и за тва (от притеснение) правят глупости. Зависи си от човека!Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
Коментар
-
Вики Бътлър Хендерсън - за тези които знаят коя е тя тезата ми е ясна. За тези, които не я знаят... вече разделението жени-мъже шофъори се размива, като цяло трябва да имаш минимални логически способности и съвсем лек оттенък на ориентация в пространството, другото е с времето !Impossible is nothing !
Коментар
-
bravo2790 написа:mims написа:Всеки поради незнание може да направи някоя върховна тъпотия. За пример ще дам братовчед ми, който наля нафта в колата на баща ми, а баща ми преди да му я даде излишно спомена, че е бензинка. И друг пример- моя много добра приятелка (и уникално изглеждаща мацка) помага редовно на приятеля си по проблеми свързани с колата. Влече си я и разбира! Това е! Останалите жени просто се притесняват от широко разпространеното схващане, че жените са боси по отношения на коли и каране и за тва (от притеснение) правят глупости. Зависи си от човека!Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
-
Humppa
-
Няма повече да защитавам жените зад волана- има си кадърни мацки, има си и СУПЕР ПАТКИ !!!Тая сутрин ми беше кошмарна! Не знам защо все на мен се случва!? За 5 км до работа 3 ПАТКИ щяха да ударят Пунтичко и то все някви нелепи и глупави ситуации. Как да ги толерираш, ПИСНА МИИИИИИИ !!! Има си жени, има и ЖЕНИ !Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
Коментар
-
///// написа:Стига бе - вече видях и негър-скиор (поне на снимка) . Сега и ако видя жена-шофьор... ще трябва да се прекръстя!Фиат Браво 1.6 16V 103к.с. (на газ)
Fiat Bravo 1.4 T Jet 120 bhp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар