Що хулите така жените бре, вярно че има некадърни, ама честно казано това си им е в природата да се интересуват от маникюр, прически и гримове. Аз също преди знаех много малко за колите, като си взех първата кола си бях направо бос, но вече преминах през 2 стари коли и започнах трета, мога да кажа, че натрупах бая опит за устройството. Само да вметна, че редом с мен имам много приятели мъже, които си нямат и на представа какво има под капака.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Жена и кола...
Collapse
X
-
Ще преразкажа накратко историята на един колега Uboy ,която разказа на последната Търновска среща вчера:Та кара си колегата в една тясна улица,с напрели от двете страни коли,място само една кола да мине в средата,кара си и насреща му жена,марката на колата и забравих,но беше нещо малко. Та вижда се от самолет,че не могат да се разминат и някой трябва да върне назад...спират и се чудят кой ще връща,но зад колегата се набиват още двама и очевидно дамата ще трябва да отстъпи,няма цяла колона да връща назад по улицата заради нея :D Та осъзнава го оная и се почва...двуомене какво да прави,ръцете ту на волана,ту на скоростния лост,очите в огледалата,ту горе,ту встрани...колата не помръдва,тя явно се е паникьосала тая и нищо не може да направи...очите и шарят,цвета на лицето и се променя...ясно ви е какво и е в момента,явно изобщо не знае какво да направи...И какво очаквате се случва...тя просто слага двете ръце на волана,главата се тръшва върху тях и се разревава...добре,че е бил някакъв човек,да слезе,да я изкара от колата и да върне до място в което да я вкара,така че да не пречи на останалите да минат....Е питам,това какво му се вика?Аз го наричам просто "жена шофьор"-такова животно нема...ex.Мареа ТД100
Коментар
-
че има жени който могат да карат и са добри шофьори и разбират има. тука спор няма. аз познавам такива. но има и противоположности. един приятел който работеше на бензиностанция ми каза че дошла някаква мацка с джип и му показала стара касова бележка за да види какво да й зареди че тя незнаелаFiat Bravo SX 1.4 12V
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Коментар
-
topuzko написа:че има жени който могат да карат и са добри шофьори и разбират има. тука спор няма. аз познавам такива. но има и противоположности. един приятел който работеше на бензиностанция ми каза че дошла някаква мацка с джип и му показала стара касова бележка за да види какво да й зареди че тя незнаелаNOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
-
Едно 98% от жените не стават за шофьори. Но съм виждал жени да паркират в тясното междублоково пространство, където паркирам за работа, наистина по мъжки. В същност съм виждал и мъже, които паркират като първите 98% от жените.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
paralesa написа:Е питам,това какво му се вика?Аз го наричам просто "жена шофьор"-такова животно нема...Един за всички, всички за мен
Коментар
-
Meril
Да си кажа честно...
Имам претенцийте,че съм внимателен шофьор.Доста годинки практика.Но признавам,че без мъж не става! Наложи ми се да да оправям/не аз де/ гърне и отидох.Г-на само като видя колата и каза: "На тези коли не се правят,трябва ново!" Рече и отсече! Дори не си направи труда да го погледне! Вбесих се!Спонтанно в яда си казах: Искам мъж!На него едва ли бихте му отговорили така! Бях погледната странно,г-на се довлече до Бравото,наведе се бавно,погледна гърнето и хоп стигна до великото заключение : "Ааааааааа....това може да се направи...." Затова и се регистрирах във форума Ви,защото съм Жена,но за съжаление без мъж не става....
Коментар
-
Преди две години минавам колата на преглед. Пред мен - една жена, на която явно са й връчили една нова колица, но, незнайно защо, тя е решила да я прекара на преглед. Онези от гаража това и чакаха - почнаха да се занасят с мадамата - "къде е пожарогасителят?", тя се обади по телефона, явно на този, който й е дал колата - "къде ми е пожарогасителят?". Затвори, онези пак - "къде е триъгълникът?" Тя звъни пак - "къде ми е триъгълникът?". И така продължиха да се майтапят с нея. После дойде моят ред, аз бях натоварил в багажника зимните гуми, понеже след това смятах да ходя да ги слагам. Онези само ми казаха - "предполагаме, че пожарогасителят ти е наред и имаш всички необходими работи" и продължиха със същинския преглед. И една случка, подобна на тази, която разказа колегата paralesa. Пак така, на едно тясно място, една мацка с Голф и насреща й едно такси. След мацката идва друга кола, но отпред не могат да се разминат и тя трябва да даде малко назад, за да може да мине таксиджията. Мацката се мъчи, мъчи да включи на задна и така и не успя и накрая сложи безпомощно ръце на волана, та се наложи таксиджията да даде на заден почти цялата уличка, за да стане разминаването.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
style34 написа:Едно 98% от жените не стават за шофьори. Но съм виждал жени да паркират в тясното междублоково пространство, където паркирам за работа, наистина по мъжки. В същност съм виждал и мъже, които паркират като първите 98% от жените.
Коментар
-
Малоумници шофьори има колкото щеш, в понеделник трябваше да върна около 500м. на задна по нагорнище, защото един пе...с не можа да върне 20 метра, за да се разминем, ако не се бяха наредили още 2 коли зад него не знам какво щеше да се случи с него и кирливата му астра.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
Спомням си бившата ми жена какво правеше с пунтото...1. Паркирането ставаше като помоли някой случаен минувач да си остави колата и да паркира нейната.2. Паркирането - само назад ставаше по случайност, и ако стане се отпразнува.3. Скоростите се превключваха с минаване през неутрална, и разтърсване на лоста настрани, щото така била разбрала от шофьорските курсове.4. Боята тип "Перла" покрива "купчина ламарини" и "голяма работа че съм я чукнала" и какво като " няма останала здрава ламарина".5. Разминаването става с удряне на огледала щото колата е "много широка".Вчера майка ми каза че паркирала в градинка под дърво и била "много изненадана" като я дигнали. Също толкове беше изненадана като беше паркирала колата почти на средата на улицата и някой камион си беше направил място да мине...Или като я беше цапнала в дърво, призна си като забелязахме че задните светлоотразители на бронята на Бравото липсват. Това си е до човека, не до колата или до пола.Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар