Вартбурга направо размазва пунтото Сигурно след тези думи очаквате някоя тема за гонка ? Да, ама не ...Днес един приятел ми прати линк към тази тема, в която описва какво се е случило със старата му кола ... Надявам се, че собственика на пунтото не е от форума...http://2tpower.com/forum/viewtopic.p...3341после как хората няма да имат лошо мнение за фиат радвам се, че няма пострадали ... п.п. Виновен е най-вече шофьора на обувката, който се е правел на рацер и е карал с мнооого превишена скорост ... (добре, че взех 8 а не 16 клапана )
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Punto Mk.I 1.2 16V vs Wartburg 1.3
Collapse
X
-
Виновни са ги изкарали по закон тоест длъжни са да пуснат пунтото да мине и те да се включат, ходи доказвай после че оня е летял....ма си го е разпрал и тва не е май 1.2 16V..не че има някво значение де...жалко за тоя с BMW-то. Макар че като гледам схемата дето са я дали в другия форум май BMW-то си се е било подюрило по пунтото, бре знам ли там е добър булевард широк с хубав асфалт осветен.Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части
-
Има някаква логика в липсата на любов към фиатаджиите... Май успешно изместваме глофаджиите Поне не мен ми прави такова впечатление. Само тази събота на два пъти ( едно Браво и една Брава ) правеха глупости, като Бравата много безмислено се опитваше да ме изпревари отдясно... Трябва да се отчита и това. Имиджа ни не е особено добър и като гледам какъв бум на фиати има, май в бъдеще ще помръква още.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар