Hari написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
от хонда форума...
Collapse
X
-
SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
-
Аз така или иначе не бях тръгнал да го гоня той явно така реши, че "идвам за него" . знам, че изпреварването не е според правилата но просто нямаше от къде другаде да мина. не съм го засичал нито пък имаше срели коли. Лично за мен беше много страно от къде извади тая злоба "чичкото". А иначе все още нямам проблем с нервната система и никога не съм гонил някой да го бия или нещо друго.Fiat Brava 1.6 16V
Войната на пътя http://www.vbox7.com/play:0992d053
Коментар
-
Показателно е как хората се делят точно на две, като реакция на тази история. Не искам да поучавам никой. Аз за мене съм си решил - не давам рушвети. Когато се случи да сгазя лука - си ми пишат акт и толкова. Има и друго обаче, полицаите от КАТ винаги са се държали с мене великолепно. Винаги са били любезни при проверки и никога не са си искали "за кафе". Така че, лично за мене подобни корумпирани катаджии са по-скоро "градски мит" отколкото реалност.Fiat Ritmo 105TC
1600cc 105к.с.
Коментар
-
@ Слав: евала точно това е идеята. поздравявам те за начина ти на мислене.@ Nino: и цял автобус чичковци да сте...пак може да ви се намери майстора. има всякакви уроди с какви ли не арсенали от огнестрелни и хладни оръжия по колите си. затова човек трябва много добре да премисли подобни изпълнения. още повече "каквото повикало, такова се обадило". като постъпваш злобно, долно, заядливо и гадно е нормално да си получиш същото. както казва колегата - не е застрашил, нито притеснил "чичката" по никакъв начин, а оня зяе нещо си по куките. а както каза и колегата - не е тръгнал да се разправя след това. ама оня понеже не му е чиста съвестта, беж лиске да бягаме.пак казвам ЕДНО е да сигнализираш за нарушение, ДРУГО е да злобееш и да се мислиш за голям герой и мъж.пс: спирам да пиша по тая тема. не искам да обидя никого, само казвам че тази постъпка за мен не е геройска и не заслужава адмирации, а даже напротив. който одобрява подобно поведение...негов си проблем, sorry. наздраве на всичкиFiat Punto S55 1.1
Fiat Forever!
Коментар
-
Punto_S написа:@ Nino: и цял автобус чичковци да сте...пак може да ви се намери майстора. има всякакви уроди с какви ли не арсенали от огнестрелни и хладни оръжия по колите си. затова човек трябва много добре да премисли подобни изпълнения. още повече "каквото повикало, такова се обадило". като постъпваш злобно, долно, заядливо и гадно е нормално да си получиш същото. както казва колегата - не е застрашил, нито притеснил "чичката" по никакъв начин, а оня зяе нещо си по куките. а както каза и колегата - не е тръгнал да се разправя след това. ама оня понеже не му е чиста съвестта, беж лиске да бягаме.пак казвам ЕДНО е да сигнализираш за нарушение, ДРУГО е да злобееш и да се мислиш за голям герой и мъж.пс: спирам да пиша по тая тема. не искам да обидя никого, само казвам че тази постъпка за мен не е геройска и не заслужава адмирации, а даже напротив. който одобрява подобно поведение...негов си проблем, sorry. наздраве на всичкиSUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар