О. значи нищо не си видял. Аз още преди няколко месеца срещнах един Тезис на края на Витошка, невероятна кола просто съм възхитен!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво карат в Югославия?
Collapse
X
-
В Гърция, това лято за един предиобед видях 3 Thesis- а. Страхотна лимузина. А иначе в южната ни съседка се карат много итал коли- Alfa 147 и 156, Lancia Y, Lybra, Fiat Punto, Bravo/a, Marea и Stilo. Нагледах се на гореизброените автомобили, като голямата част от тях бяха тунинговани.Lancia Lybra EXECUTIVE 2,4 jtd 150+ к.с. 2003'
Alfa Romeo 156 1,6 TS 120 к.с. 1997'
ex. Lancia Dedra 1,6 90 к.с. 1990
-
Аз в София видях, вече два Тезиса, като единия беше черен и спря пред новия хотел Кристал Палас на ул. Шипка до Софийския Университет.Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
Търси се..
Коментар
-
Re: Какво карат в Югославия?
deqnak__ написа:Миналата седмица бях за 3 дена там. Честно казано съседите ме изненадаха много приятно. Пътувайки още видях доста запазени автомобили и то сами границата в Димитровград. Толкова запазени FIAT 1300 и 1500 не бях виждал. А за Tipo и Tempra да не говорим. Карат се повече дори и от родните им застави. Но изнедата ми беше малко след като влязохме в Белград - огромен търговски и сервизен център на FIAT/Lancia/Alfa Romeo и Iveco. Не съм имал възможността в България да видя още Thesis но там видях. Очите ми станаха на ластик . Невероятно красива кола. Какво да ви кажа? Знаят какво да карат съседите.Карам Фиат Темпра 1.4 1995г.Всички екстри...
Коментар
-
А...
А Темпрички има лиYellow_Flash_Colorz_PDT_45 Fiat Тempra 09.1990г. 159А2.000 Yellow_Flash_Colorz_PDT_45
КУПУВАМ: Теглич за Темпра
КУПУВАМ: Халогени за Фиат Темпра...
КУПУВАМ: Спортен волан
http://www.tempra-clube.hit.bg
http://www.tempras.myfreebb.com
Коментар
-
Mitko написа:Аз също съм виждал 2 Thesis и едната беше с дипломатически номер. Май е машината на италиянското посолство. По-интересно ми беше какво водеше олимпийския огън в София - червена Alfa GT. Друго GT още не съм виждал в София.FIAT MAREA - 1997г 1.6 16V elx
Коментар
-
Темпрата е много неудобна за града...голяма е!Взех си едно ЮГО.Перфектно!С двигател от УНО Преди три години минах от там(Югославия).Ходех до Литва.И съвсем случайно... Видях куките с ЮГО
Коментар
-
me_to_u написа:Темпрата е много неудобна за града...голяма е!Взех си едно ЮГО.Перфектно!С двигател от УНО Преди три години минах от там(Югославия).Ходех до Литва.И съвсем случайно... Видях куките с ЮГОYellow_Flash_Colorz_PDT_45 Fiat Тempra 09.1990г. 159А2.000 Yellow_Flash_Colorz_PDT_45
КУПУВАМ: Теглич за Темпра
КУПУВАМ: Халогени за Фиат Темпра...
КУПУВАМ: Спортен волан
http://www.tempra-clube.hit.bg
http://www.tempras.myfreebb.com
Коментар
-
Re: Какво карат в Югославия?
deqnak__ написа:Миналата седмица бях за 3 дена там. Честно казано съседите ме изненадаха много приятно. Пътувайки още видях доста запазени автомобили и то сами границата в Димитровград. Толкова запазени FIAT 1300 и 1500 не бях виждал. А за Tipo и Tempra да не говорим. Карат се повече дори и от родните им застави. Но изнедата ми беше малко след като влязохме в Белград - огромен търговски и сервизен център на FIAT/Lancia/Alfa Romeo и Iveco. Не съм имал възможността в България да видя още Thesis но там видях. Очите ми станаха на ластик . Невероятно красива кола. Какво да ви кажа? Знаят какво да карат съседите.Румен Петров (RFF)
Коментар
-
Миналата година,лятото в едно градче близо до Питсбърг (за САЩ става дума) видях едно ....... ЮГО .Направо щях да падна.Беше си с редовни номера и в движение-на другия ден като се връщах беше паркирано по друг начин.SKODA 105L '78
PUNTO 1.2 MPI ELX '94
FIAT 126p '89
TEMPRA 1.6 i.e.SX '91
GRANDE PUNTO 1.2 '06
Коментар
-
damianoff, ти може и да не знаеш:Преди време... имаше една статия-"сделката на века"-1 000 000 ЮГО за USA. И далаверата започна. Само , че стигна до 8 000 броя! И това е наличноста в момента, а колко се движат е друг вьпрос? Но това е друг модел: "ЮГО Флорида"- някаква смесица между УНО-CS и югоексперимейшьн , но в момента автомобила е с най-лоша репутация от всички на USA пазара. Сега, сьщия вносител на ЮГО, ще прави "бум" на китайски автомобили!!! Поживьом-увидем!!!
Коментар
-
hit-ko написа:damianoff, ти може и да не знаеш:Преди време... имаше една статия-"сделката на века"-1 000 000 ЮГО за USA. И далаверата започна. Само , че стигна до 8 000 броя! И това е наличноста в момента, а колко се движат е друг вьпрос? Но това е друг модел: "ЮГО Флорида"- някаква смесица между УНО-CS и югоексперимейшьн , но в момента автомобила е с най-лоша репутация от всички на USA пазара. Сега, сьщия вносител на ЮГО, ще прави "бум" на китайски автомобили!!! Поживьом-увидем!!!
Коментар
-
hit-ko написа:damianoff, ти може и да не знаеш:Преди време... имаше една статия-"сделката на века"-1 000 000 ЮГО за USA. И далаверата започна. Само , че стигна до 8 000 броя! И това е наличноста в момента, а колко се движат е друг вьпрос? Но това е друг модел: "ЮГО Флорида"- някаква смесица между УНО-CS и югоексперимейшьн , но в момента автомобила е с най-лоша репутация от всички на USA пазара. Сега, сьщия вносител на ЮГО, ще прави "бум" на китайски автомобили!!! Поживьом-увидем!!!SKODA 105L '78
PUNTO 1.2 MPI ELX '94
FIAT 126p '89
TEMPRA 1.6 i.e.SX '91
GRANDE PUNTO 1.2 '06
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар