Здравейте колеги!На всеки шофьор му е минавала мисълта, че рано или късно може да стане жертва на пътен инцидент. Е, и на мен ми се случи! Интересното в моята ситуация е, че другата кола беше не каква да е, а любимата марка на всички фиатаджии - Голф 2! Този горд собственик на така представеното возило си помисли, че може да се изнесе за ляв завой преди мен и да ми отнеме предимството! Да, да... ама не!Аз идвах отсреща със страшна сила мъжка и фра-а-а-с, го бутурясах по прясно боядисаната и изкърпена предница. Дори нямах спирачен път! Не че аз не го видях, напротив, гледах г и си мислех "Този тиквеник дано не реши да мине преди мен"! И докато си го мислех, онзи тръгна с мръсна газ! Нямаше време за спирачки - направо ми се натресе на мушката! И го уцелих!
Няма жертви, дори няма натъртвания, абе на никой нищо му няма. В първия момент ме изби на смях, като видях каква кола ми е отнела предимството! Пича се оказа с акт и изощо много зле като водач на МПС. Какво да го правиш такъв - нито колата му кола, нито талона му е в него...Жалко за типото - доста щети има. Но при удар с 50 км/ч в насрещно завиваща кола самият удар изобщо не беша неприятен и дори не успя да ме стресне! Изключително съм благодарен на колата си - запази ме без драскотина и дори не ме раздруса! Браво на Фиат! P.S.Колеги, горещо ви препоръчвам да си слагате коланите дори за 50 метра, защото не се знае дали някой див джигит няма да реши да се прави на майстор! За марки мяма да споменавам! :D
![Smile](https://www.fiatforum.bg/core/images/smilies/icon_smile.gif)
Коментар