Седим си с жената онзи ден и си бърборим, и по едно времи звъни нейният телефонЖена ми)Да?-Ало, позна ли кой се обажа? (на мен веднага ми светна за какво става въпрос)-Ми незнам, немога да се сетя(аз и викам , абе кажи :Ооо, Ванче как си , що си? Да играе театър)-Имаш ли роднини от село?-Нямам, аз съм градско чедо.-Ама как да нямаш , сети се де! Тук жена ми взе да се смее и затвори.Аз взех да се ядосвам , че не е говорила повече та да набута мацката поне откъм ваучер.Но понеже телефоните са ни така да се каже поредни(нещо такова: 0898 555 675 и 0898 555 679), си викам ако тая кара по ред ще стигне и до мен.И зачаках.След 5 мин. моя тел. звъни.Същия номер.Вдигам, хм подготвен.Започвам да разтягам локуми.Тя-Ало , здрасти , позна ли кой се обажда? (това е ключовият момент)АЗ- Ооо, здасти Нинче.Как си не си се обаждала от много време.(прави ми впечатление неуверения глас , явно аматьори)-Ами ние сме в центъра .-Ама ти с мъжът ли си?-Да.Ама имаме проблем(разбира се)-Казвай де.-Ами ние сме в едно село(а бяха в центъра на града)Искам голяма услуга.-Казвай де ,за теб съм готов на всичко -Ами искам да ми купиш 2 ваучера по 20 лв. на Вивател(Е дойдохме си на думата.Ама не казва че трябва да и продиктувам кода.Явно предполага , че се сещам)-Добре-казвам.Ама чакай да се сетя от къде(Започвам да мисля на глас.)Пак "Нинчето"-Ама нали ще ми купиш?-Ама разбира се само да се сетя от къде.-Добре , очаквай обаждане след 20 минути.-О.К., ще очаквам. Затварям тела и се късам от смях.Отчетох 2 мин. разговор .Викам си, най лесно е да им теглиш по една солена на такива ама какво печелиш?Поне да ги набутам малко с ваучера.Викам на жена ми дай да измислим два номера .Обаче проблем: с колко цифри е кода? С 10 ли, с 12 ли.Като не сме ползвали такова нещо.А сега де. Дай да пишем с 12 цифри па квото стане. След 12 мин тела дрънка."Нинчето"- Ало купи ли ми ваучери?АЗ- -(Запъхтяно) Ох остави се голямо бързане.-Ама купи ли ми?(настоятелно)-Абе купих ти ама...-Кажи ми номерата!-Чакай бе жена карам колата ще се блъсна,чакай малко.(едва си подтискам смеха , жената се спука)Имаше още малко ала-бала и си викам я чакай да се изгавря още по-гадно.-Абе "Нинче" другия път искам да си сама и да ми се обадиш .-Добре ... Дай ми номера!-Добре де, само да изтрия картата.Ама помниш ли колко ни беше хубаво предния път, нали знаеш колко обичам задна пр...а ...... Тук следва дълъг разговор със сексуална насоченост и много ама много нецензурни думички.А "Нинчето" постоянно пита за номера на ваучера.Е, продиктувах единия ама май се усети , че цифрите са по-малко.Те били 15.По едно време и викам.-Маце кажи има ли далавера в тая работа.-Има - ама не се еща че се бъзикам.Започва яко да ме напушва смях.Едва издържам.Викам й.-Знаеш ли че си много тъпа!-А?-Толкова си тъпа та чак вдлъбната.-А?-Ми не се ли усещаш ,че те бъзикам.-А? Май запецна на А. Помълча, помълча и затвориТози път 4 минути.Еми колкото толкова дето се вика.Другия път повече .
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За номера на един ваучер.
Collapse
X
-
Ееех , голям смях.Преди малко пак ми се обажда същата шматка.Само , че си скрила номера .Викам и "Нинче" нали скоро си говорихме.(Припомних и някои неща) .Поне си записвайте номерата на които се обаждате бре.Питам я пак как е далаверата.Няма далавера вика Теглих и една , че не ми се занимаше с глупости.Punto 55 SX
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар